žele da sačuvaju privatnost

Na aerodromu je sve vreme krila stomak: Novi detalji trudnoće Ane Nikolić isplivali u javnost (FOTO)

1
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta napustili su Srbiju.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni par nedavno je objavio srećne vesti - da očekuju prinovu. Ni Ana ni Rasta nisu želeli mnogo da pričaju na ovu temu u javnosti zbog čega je interesovanje još više poraslo, a sada su otputovali u Italiju, na zasluženi odmor.

 

Preko 100 kvadrata čistog luksuza u centru Beograda: Ovako izgleda dom Ane Nikolić (FOTO)

 

Iako je bilo oko pet sati ujutru, pa je tek počelo da sviće, oboje su nosili sunčane naočare i nisu se razdvajali. Ana je sve vreme grlila Rastu, dok je on čačkao nešto po mobilnom telefonu. Pevačica je u jednom trenutku sela na drvenu klupu, dok je s vremena na vreme mazila stomak koji je skrivala jaknom. Oni su nakon praznika i nastupa odlučili da se malo odmore zbog čega su unapred kupili karte i rezervisali smeštaj u Rimu", kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

On dodaje da je sa bebom sve u redu, se pevačica pridržava svih saveta lekara, a da joj suprug maksimalno ugađa. 

 

U toku je evakuacija pojedinih mesta: Ana i Rasta otišli na odmor u Rim, ali nisu ni slutili da će im se tamo dogoditi OVO (FOTO)

 

Ana za sada dobro podnosi trudnoću i sluša savete lekara, koji su joj tražili da prestane da puši i poboljša način ishrane. Rasta vodi računa da ona ispoštuje sve što joj govore kako bi njihova beba na svet došla zdrava. Oni će uskoro početi i sa opremanjem sobe za bebu. Pol još ne znaju, ali im nije ni bitan", završava izvor blizak paru.

makonda-tracker