Rijana: Met Kemp je moj dečko

0
Nakon nekoliko meseci uzaludnog ubeđivanja javnosti kako je njeno srce slobodno, hitmejkerka Rijana ipak je priznala javnosti da je u romantičnoj vezi sa fudbalerom Metom Kempom
foto: Getty Images
foto: Getty Images

U medijima se već dugo spekulisalo o emotivnoj vezi između slavne pevačice Rijane i uspešnog sportiste Meta Kempa, što su oboje negirali tvrdeći da su oni samo dobri prijatelji. Međutim, u četvrtak, gostujući u jednoj radio emisiji, Rijana je ipak rešila da otvori karte i prizna da, pored uspeha na poslovnom planu, pošto se njena pesma Rude Boy već četiri nedelje nalazi na samom vrhu američke top liste singlova, ima sreće i u ljubavi.

- Da, istina je. On jeste moj dečko! Sve mi je ovo novo i veoma zabavno, ali se trudim da ne shvatim ni na koji način preozbiljno. Nisam sigurna da bih sebi mogla da dozvolim nešto uvrnuto, što bi mi oduzimalo vreme i energiju na pogrešan način – rekla je pevačica kojoj je ovo prva prava veza nakon prošlogodišnjeg mučnog i teškog raskida sa kolegom muzičarem Krisom Braunom.

Pored poslovnog i ljubavnog angažmana, zvezda nije zapostavila ni svoje prijatelje, tako da se obavezala da će da bude organizatorka devojačke večeri svojoj najboljoj drugarici, ništa manje slavnoj Keti Peri, koja bi u decembru trebalo da se venča sa kontroverznim multimedijalnim umetnikom Raselom Brendom.

- Keti me je prošle nedelje stavila pred svršen čin i obavestila me kako će se venčati u Indiji, tako da sada moram što pre da smislim neki veoma cool i originalan plan, pošto je do kraja godine ostalo još vrlo malo vremena – izjavila je Rijana.

Vera Rakić

makonda-tracker