Slavica Ćukteraš: Voljena sam i volim

0
Pevačica Slavica Ćukteraš objašnjava da bez velikih turbulencija održava vezu na daljinu sa svojim dečkom Stefanom Tanaskovićem
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Dvadesetpetogodišnja pevačica Slavica Ćukteraš je nakon raskida romanse sa italijanskim operskim pevačem Marčelom Bedonijem, sreću pronašla u ljubavi sa svojim prvim komšijom iz beogradskog naselja Bežanijska kosa, vršnjakom Stefanom Tanaskovićem. Iako Slavica od samog početka nije želela da deli intimu svoje nove veze sa medijima, nakon šest meseci razbuktale strasti, prestala je da demantuje kako je ponovo ludo zaljubljena. Uprkos tome što se odlično slažu i emocije među njima ne jenjavaju, pevačica i njen dragi trenutno održavaju vezu na daljinu, budući da se ona vratila u rodni Šabac, gde se nedavno uselila u svoj novi stan.

- Trenutno sam u Šapcu jer sada nemam obaveza u Beogradu, a i volim da budem u rodnom gradu sa društvom i porodicom. Ali, nije daleko Beograd od Šapca, udaljen je svega sat vremena vožnje. Ništa mi nije daleko, tako da me ima svuda – kaže uz osmeh Slavica i objašnjava zbog čega ne voli da detaljiše o svojoj vezi sa Stefanom.

- Nema ničeg senzacionalnog u toj priči, a neke stvari ću zadržati samo za sebe. Zadovoljna sam svim segmentima života, počevši od porodice, posla, ljubavi i prijateljstava koje negujem. Svakom čoveku ponekad nešto nedostaje, ali to su sporedne stvari, pa je tako i u mom životu – priča pevačica i ističe da je veoma srećna i voljena.

- Vreme bez ljubavi je bačeno vreme. Ljubav je glavni pokretač svih drugih osećanja. Ni ja ne mogu bez nje, voljena sam i volim. Mlada sam i treba da uživam u svojim godinama, da imam dečka, družim se, zabavljam i provodim. Čovek treba da prođe sve faze pa i zaljubljenost i voljenje. Obožavam kada se to kod mene dešava istovremeno – ističe Slavica i opisuje kako prevazilazi ljubavne probleme.

- Sve rešavam istog trenutka, mada, dok traje ljubav, nikada nema problema. Za brak i majčinstvo još sam mlada. Imam mnogo toga da uradim u životu, pa ću posle misliti o tim stvarima. Žena to treba da uradi onda kada se oseti zrelom za takav korak – kaže Ćukteraševa koja uveliko priprema novi album, koji planira da objavi u oktobru.

- Posao mi mnogo pomaže da održim kondiciju i dobro raspoloženje. Privatne stvari ne mogu da se odraze na moj posao. Inače, prag tolerancije mora da postoji, pa ako ga neko pređe, ne mogu da ostanem smirena i nedorečena. Na neke stvari sam oguglala, a na druge neću nikada – sigurna je pevačica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker