Indira Vladić Mujkić: Razvod bez suza

0
Pevačica grupe Colonia Indira Vladić Mujkić i njen muž Narcis odlučili su da se rastanu posle devet godina braka, a iako ne žele da detaljišu o svom krahu, spekuliše se da su za razvod krive i njegove i njene prevare
foto: Story press
foto: Story press

Iako su godinama važili za jedan od najskladnijih parova, kako u Hrvatskoj, tako i na teritoriji cele bivše Jugoslavije, pevačica grupe Colonia, tridesetsedmogodišnja Indira Vladić Mujkić i njen dve godine mlađi suprug, biznismen Narcis Mujkić, pre desetak dana rešili su da se razvedu. Nakon punih devet godina bračne idile, njih dvoje shvatili su da su emocije među njima izbledele i kako je jaz previše dubok da bi posle svega mogli da nastave život udvoje. I dok su pravi razlozi njihovog bračnog brodoloma još pod velom tajne, spekulacije oko čega su se supružnici razišli su brojne, a uglavnom se tiču kako njegovih, tako i njenih neverstava. Po pisanjima tamošnjih medija, hrvatski biznismen sve češće može da se vidi u zagrljaju sa dvadesetjednogodišnjom Stelom, devojkom iz Bosne i Hercegovine, dok njegova supruga po istim navodima uživa u naručju misterioznog mladića koji živi u zgradi u kojoj bračni par poseduje teretanu. Inače, tokom poslednjih nekoliko meseci, dama izvanrednih glasovnih mogućnosti i dojučerašnji izabranik njenog srca, po rečima očevidaca, neretko su po zagrebačkim noćnim klubovima sa svojim novim partnerima razmenjivali nežnosti.

Kako se veoma često nagađa, verovatno zbog toga što su i pre zvaničnog rastanka ostvarili nove veze, velika ljubav Indire i Narcisa završila se brzo, bez puno teških reči i svađa, a nekadašnji zaljubljeni par dogovorio se da u javnosti ne iznose detalje zbog kojih nisu mogli da opstanu zajedno, kao i sumnje da li su jedno drugom bili neverni.

- Indira i Narcis su se dogovorili da ne komentarišu svoj sporazumni razvod braka, kao i sve relativne posledice i dalji nastavak svog privatnog života, čime je svaka medijska i javna rasprava za njih po ovom porodičnom pitanju završena. Njih dvoje će ostati u prijateljskom odnosu i odvojeno će nastaviti kako svoj privatni život, tako i poslovni put – izjavio je Edvin Jurin, porodični advokat rastavljenog para.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker