STORY OTKRIVA - Ana i Mirko Grubin: Tajno venčani već godinu dana (ceo tekst)

0
Kako Story ekskluzivno saznaje, voditeljka Ana Mihajlovski odavno je sklopila brak sa svojim izabranikom Mirkom Grubinom s kojim je u februaru dobila ćerkicu Zoju, kada je uzela i njegovo prezime
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Iako je tvrdila da nije od onih dama koje žure da stanu pred oltar i što pre izgovore sudbonosno da svom izabraniku, voditeljka Ana Mihajlovski ipak je demantovala samu sebe. Jer, kako magazin Story ekskluzivno saznaje, ova dvadesetsedmogodišnjakinja i dve godine mlađi Marko Grubin, marketing direktor porodične kompanije za proizvodnju ortopedske obuće Grubin, venčali su se još 26. januara 2009. godine u Opštini Stari grad.

Ana i Marko su brak sklopili samo nekoliko meseci pošto su otpočeli svoju romansu u koju je bivša gospođica Mihajlovski uplovila nakon prekida četvorogodišnje veze sa Goranom Stamenkovićem, jednim od čelnih ljudi produkcijske kuće Emotion, s kojim ima trogodišnju ćerkicu Ivu. 

Međutim, mladi bračni par je iz nepoznatih razloga dugo i uspešno krio podatak da su više od godinu dana zakonski supružnici, pa su tako ovdašnji mediji pisali kako su se u junu 2009. godine verili, dok su oni već tada uveliko uživali u prvim mesecima porodičnog života. Na tajnom venčanju na kome su bili samo mladenci i kumovi, Ana je bez ustezanja izgovorila svom izabraniku da i prihvatila da u budućnosti nosi njegovo prezime.

Iako mladi supružnici Grubin nisu želeli da komentarišu činjenicu da su se venčali, potvrda je krajem prošle godine stigla upravo od članova njegove familije.

- Istina je da su se venčali – kratko je zimus izjavio Dušan Grubin, mladoženjin otac i vlasnik fabrike za izradu ortopedskih cipela Grubin. Aninu ćerku Ivu iz nevenčane zajednice sa Goranom Stamenkovićem, i Marko kao i ostatak familije Grubin, sa simpatijama i oduševljenjem prihvatili su kao da im je najrođenija.

Ipak, prošlog leta u medijima je odjeknula vest da je voditeljka ostala u blagoslovenom stanju i da će, kako se tada mislilo i pisalo, svom vereniku roditi prvo dete. Samo nekoliko dana pošto su proslavili svoju prvu godišnjicu braka, 7. februara ove godine, u porodilištu Narodni front Ana je rodila devojčicu kojoj su dali ime Zoja.

I tom prilikom jedino se za naš magazin oglasio ponosni deka:

- Presrećan sam što sam postao deda, a i Mirko jer je postao otac. Ana je dobila prelepu ćerkicu, a porođaj je prošao u najboljem redu – kratko je rekao gospodin Dušan.

Posle nekoliko dana provedenih u porodilištu, mama i ćerka su u Markovoj pratnji napustile porodilište i otišle u Anin stan na Voždovcu, a sada često vreme provode i u porodičnoj kući Grubinovih u Zemunu.

S obzirom na to da joj je Ani ovo već drugo dete, iskusna gospođa Grubin odlično se nalazi u ulozi mame tako da skoro sve poslove oko novog člana njihove porodice obavlja sama, ali i njena majka Anđelka Mihajlovski povremeno obilazi malu princezicu.

- Odlično se osećam u ulozi bake pošto sam po treći put u životu postala nečija baka jer imam Ivu i unuka od starije ćerke. Zoja je preslatka beba i odlično napreduje. Čini mi se da ipak više liči na tatu nego na mamu – smeška se zadovoljna baka i dodaje:

 - Retko kada je čuvam pošto ne možemo da uskladimo obaveze, ali svi u porodici su presrećni zbog njenog rođenja – izjavila je ekskluzivno za Story mama Ane Grubin.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker