objavljena biografija

Neispričana istina: Otkriveni šokantni detalji iz života Majka Tajsona!

0
U biografiji slavnog boksera Majka Tajsona, pod nazivom "Neispričana istina", može se pročitati mnogo kontroverzi iz njegovog života, naročito devedesetih godina.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako kaže, tokom boravka u zatvoru u Indijanapolisu, od 1992 do 1995. godine, imao je toliko seksa da nije mogao da trenira, niti da šeta po dvorištu, već se "oporavljao" u ćeliji po ceo dan.

 

Inače je tokom života imao previše seksa, a pred odalazak u zatvor, kaže, svakog dana spavao je sa po 15 žena, što je kasnije nastavljeno i u zatvoru.

U svom trogodišnjem "mandatu" iza rešetaka, Tajson je između ostalog, navodno spavao i sa ženom koja je bila savetnica za borbu protiv droge. On joj je, kako kaže u autobigrafiji, ponudio 10.000 dolara da imaju seks, na šta je ona pristala. Od tada redovno ga je posećivala i spavala sa njim.

 

Majk Tajson: Na ivici sam smrti
 

Jedan od njegovih telohranitelja, jednom je pokazao imena žena oko 1.300 žena sa kojima je bokser tokom života.

 

Postoji takođe i neke neobjavljene priče, kao recimo to da je Tajson imao seks sa Naomi Kembel u kupatilu na jednoj zabavi u Njujorku, a "taj posao su odradili", kako se navodi, dok im je njegov menadžer "čuvao stražu".

 

- Video sam da Majk razgovara sa devojkom predivnog izgleda. Nisam bio siguran ko je u pitanju, a tek kada sam pogledao bolje, shvatio sam da je to bila Naomi Kembel. Majk mi je rekao da ide do toaleta, a nedugo zatim, ona je pošla sa njim. Došao sam do vrata toaleta i ko god bi hteo da uđe kako bi obavio fiziološku potrebu, ja bih mu govorio da je zauzeto i da i ja čekam red - rekao je Tajsonov menadžer Rori Holovej, a to stoji u autobiografiji.

 

Majk Tajson: Žena me je varala sa Bredom Pitom

 

Tajson je takođe jednom prilikom priznao da je imao seks i sa blagajnicomu zatvoru, tako što joj je za tu vrstu usluge ponudio veliki novac, a samo zato što je ona u tom trenutku bila jedina žena u zatvoru.


 

 

makonda-tracker