Poznati za decu iz Zvečanske

0
U subotu 10. aprila u ulici Rige od Fere na Dorćolu, popularno zvanoj Ulica mode, biće održana humanitarna akcija za decu iz Zvečanske ulice, kojoj će na licu mesta podršku dati veliki broj poznatih ličnosti. Tijana Dapčević, Bata Mirković, Milan Kalinić, Džej
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Osim naših poznatih sugrađana, glavni učesnici i pokretači akcije su šest brendova iz ulice Rige od Fere: Yes London, Must Have, BGD Workshop, Butik Cherry i Individual, kao i italijanski brend Marco Rocchi. Ovih 6 radnji udružilo se kako bi zajednički obeležili početak proleća i početak nove sezone Humanitarnom akcijom za decu iz Zvečanske, u saradnji sa Opštinom Stari grad u kojoj se ulica Rige od Fere nalazi.

Prvi deo akcije održan je 13. marta, kada je organizovana likovna radionica za decu iz Zvečanske, u Zavodu za kulturni rezvitak. Crtežei su upotrebljeni kao motive koji su štampani na košuljama koje je poklonila firma Marco Rocchi, odnosno njihovi predstavnici u Srbiji: Studio Loredano.

Drugi deo akcije je izložba radova dece i početak humanitarne prodaje košulja, koja će se održati 10. aprila sa početkom u 13 časova, u Ulici Rige od Fere, a košulje će se prodavati u svim buticima u ulici.

makonda-tracker