ODMOR U EMIRATIMA

Jelena Janković: Volim iskrenost, čak i kada boli

0
Srpska teniserka odlučila je da poslednje dane 2016. godine provede u sunčanom Dubaiju gde će provesti praznike i uživati u odmoru koji joj je preko potreban kako bi napunila baterije pred predstojeće turnire.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon uzbudljive godine, teniserka Jelena Janković (31) odlučila je da spas od hladne decembarske zime pronađe u suncem okupanom Dubaiju, pa je spakovala kofere i otputovala na zasluženi odmor. Atraktivna crnka novogodišnje praznike provešće u Emiratima, a plaža, sunce i plivanje odličan su način da Jelena napunu baterije za predstojeću sezonu. Inače, lepa teniserka nedavno je dala intervju za Tenis smeš, portal australijskog teniskog magazina, u kom je otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

 

Progone je podmukli fotografi: Evo ko je objavio fotografiju zbog koje je Jelena Janković pocrvenela (FOTO)


- Više volim ljude koji vam kažu istinu i ono što misle nego one koji su lažni i govore vam ono što vi želite da čujete. Obožavam iskrenost, čak i kada boli – istakla je Jelena i objasnila koje osobine najviše, a koje najmanje voli kod sebe.


- Imam pozitivnu energiju koju širim na druge osobe, nešto kao virus prijateljstva. Kad se naljutim i razbesnim, impulsivno reagujem i kažem ono što ne mislim. Ponekad je moj jezik brži od mozga, ali posle 20 minuta potpuno se smirim. Tada se osećam loše i tužno – priznala je Jankovićeva i otkrila koje je najlepše i najteže trenutke doživela na terenu.

 

Na ručku kod Ane Bekute: Ovako su se Jelena Janković i njena mama provele u domu poznate pevačice (FOTO)


- Naravno, vrhunac svega bilo je osvajanje prvog mesta na WTA listi krajem 2008. godine. Ne mogu da se setim najgoreg trenutka. Bilo je poraza i povreda, ali to nije kraj sveta – rekla je Jelena i otkrila šta je bitno spoznala tokom svoje teniske karijere.


- Najvažnije je da uživate u radu, da budite opušteni i da se ne opterećujete. Ipak je to samo igra. Sportisti umeju da se opterete pobedama, a tada ne uživaju – istakla je teniserka koja je izjavila da se najviše divi svojoj majci, kao i da bi voleli da je pamte po dobrom humoru, ali i kao osobu sa dobrim srcem.
 

( Izvor: Story, Piše: Milica Prelević )
makonda-tracker