VOTNA PRIČA SLAVNE MILIONERKE

Ovu lepoticu je američki predsednik prvu voleo: Razvod od Donalda Trampa joj je doneo ogromno bogatstvo (FOTO)

0
Da je američki predsednik slab na žene slovenskog porekla, govori i činjenica da je njegova prva supruga Ivana poreklom iz Češke
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Donald Tramp danas je postao 45. američki predsednik. Uz njega je bila njegova porodica, među kojima se istakla njegova treća supruga, slovenska lepotica Melanija Tramp.

 

Da je slab na žene slovenskog porekla, govori i činjenica da je njegova prva supruga Ivana poreklom iz Češke. To je prva žena koja je uspela da Donalda odvede pred oltar, i to nakon što se pre njega već jednom razvela.

 

Gospođa Ivana sve do danas je najpoznatija kao Trampova prva supruga. U detinjstvu se bavila skijanjem, a kasnije je studirala u Pragu. Ubrzo se udala za agenta za prodaju nekretnina, a 1973. godine emigrirala je u Kanadu. Bračna sreća nije dugo trajala, pa se tako Ivana rastala od Alfreda Vinklmajera 1976. godine. Ali, nije dugo samovala. Iste godine upoznala je u Njujorku Donalda Trampa, za kog se udala 1977. godine.

 

Ivana Tramp, posle Trampa: Svi seksepilni mladići kraj kojih je bivša supruga sadašnjeg predsednika SAD-a uživala u ljubavi (FOTO) 

 

Ubrzo su postali poznati u njujorškom društvu, a Tramp je Ivani dao i važnu ulogu u razvoju vlastite poslovne imperije. Izgleda da jeIvanka, njihova ćerka, i od majke ponešto nasledila. A pre svega lepotu. Ivana Tramp je tokom braka Donaldu rodila troje dece, sinove Donalda i Erika i ćerku Ivanku.

 

Idila je trajala 13 godina, kada je Ivana otkrila da Donald ima vanbračnu aferu s Marlom Mejpls. Glumica i Donald imali su aferu zbog koje je Ivana pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je pratio ceo svet. Sudski su se nagodili 1992. godine, a Ivana je nakon svega ostala s Donaldom u dobrim odnosima.

 

foto: Profimedia

 

Ona je mogla da bude na mestu Melanije Tramp: Bivša supruga Donalda Trampa otkriva sve njegove tajne (FOTO)

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker