zanemela je

Muž joj je priredio iznenađenje, ali svi pričaju o poklonu koji je dobila od OVOG KAVALJERA: Evo kako je Dragana Mirković proslavila rođendan (FOTO)

0
Dragana Mirković je juče proslavila svoj rođendan, no zbog iznenađenja koje ju je sačekalo u ponoć je ostala bez teksta.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica Dragana Mirković proslavila je 49. rođendan, a njen suprug Toni Bijelić potrudio se da je prethodne noći u ponoć iznenadi tokom snimanja Pinkovih zvezda.

 

Predviđali su joj najgore, ali je i iz ove bitke izašla kao pobednik: Dragana Mirković prvi put o teškom periodu (FOTO)

 

Zorica Brunclik je tačno u ponoć spustila svoju stolicu i donela joj buket cveća, publika je pevala rođendansku pesmu, a produkcija se sa Tonijem dogovorila da Dragana dobije tortu s vatrometom i šampanjac, koje joj je suprug, koji zbog prehlade nije bio tu, poslao.

 

Pevačica je bila van sebe od oduševljenja, pa je na sceni i zaplakala.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Ja sam u šoku, ne znam kako da reagujem. Zbunila sam se! Na sceni sam 32 godine, a zbunila sam se. Oduševili su me svi, nisam očekivala, hvala produkciji što je ovo uradila. Srećna sam što sam plakala u Pinkovim zvezdama od sreće", rekla je Dragana neposredno posle iznenađenja.

Udala se pre 16 godina, a fotografije sa svadbenog veselja do sada NIKADA niste videli: Dragana Mirković preko venčanice nosila NEŠTO što je danas njen zaštitni znak (FOTO)

 

 

I njene kolege prokomentarisale su ovo iznenađenje.

Ja sam se sve vreme ježila, ja sam se oduševila. Toliko je sve to divno, i od produkcije i od supruga", rekla je Dara, koja je bila pod utiskom dok su je intervjuisali.

 

I Miroljub Aranđelović Kemiš je koleginici svoj supruge priredio iznenađenje. Buket koji joj je dala Zorica bio je jestiv i bio je poklon od njega.

 

Miroljub je to za Draganu naručio specijalno. To je meni inovacija da dobijete jestivu ikebanu, da dobijete buket koji možete da pojedete", ispričala je Zorica sa oduševljenjem za Premijeru.

 

makonda-tracker