otkrivena tajna

Nije dočekao ispunjenje svog sna: Ovaj plan Miki Jevremović nije uspeo da ostvari (FOTO)

0
Komemoracija povodom smrti Mikija Jevremovića održana je danas u Domu sindikata, a njegovi prijatelji saznali su za želju koju nije uspeo da ostvari.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Iako su se na danas održanoj komemoraciji preminulom pevaču Mikiju Jevremoviću u Domu Sindikata pojavile brojne poznate ličnosti, sve oči bile su uprte u njegovu neutešnu ćerku Jelenu Jevremović, koja nije mogla da zaustavi suze.


Najveća tajna Mikija Jevremovića: Ova tuga slomila je njegovo srce (FOTO)

 

Ona je priznala da nije imala snage da održi govor i na taj način se oprosti od svog voljenog oca.

 

foto: Zorana Jevtić

 

Odlučili smo da ga ispratimo gitarom i pesmom. Nisam imala snage da ja održim govor, plašila sam se da će mi pozliti. Poslednji put smo bili na ručku zajedno i ja sam tražila od konobara da nas slika, a mi se skoro nikada nismo slikali. Najteže mi je palo kada je tata doživeo moždani udar. Tada mi je doktor rekao da možemo da ga vidimo samo kroz prozor", plačući je otkrila Jelena i otkrila kako su izgledali Mikijevi poslednji dani u bolnici.

foto: Zorana Jevtić

 

On je podigao ruku da pozdravi strica Zorana, brata Stefana i mene. Posle toga su ga uspavali. Bio je jak čovek. Kada sam se vratila iz Pariza bili smo skoro nerazdvojni i nadomestili smo to što mi je nedostajalo dok sam bila mala", rekla je kroz suze Mikijeva ćerka.

 

Predrag Živković Tozovac održao je dirljiv govor.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker