Nezapamćeni seksi spektakl za dame

Potpuno novi Chippendales šou: Vreli plesači u dvorani Doma Sindikata 21. marta

0
Chippendales šou je ponovo u našem gradu i garantuje nezaboravno i uzbudljivo veče, namenjeno damama. Ova muška plesna grupa, poznata po atraktivnom i vrelom plesu, nastupiće u Beogradu, 21. marta, u Domu Sindikata.
foto: Promo
foto: Promo

Priča o Chippendalesima počela je još 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan i ne jenjava ni danas. 

 

Ovi momci, koji važe za najzgodnije frajere svetskog šou biznisa, u trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls.

 

Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde.

Oni su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta i bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen.

 

foto: Promo

U prilog tome idu i podaci da su tokom poslednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena, u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica!

 

Kako bi se ova brojka povećala, nabavite svoje ulaznice na vreme.

 

Dame koje budu imale sreće da obezbede VIP ulaznice mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druzenje sa plesačima uz čašu šampanjca.

 

Karte za ovaj šou možete kupiti u Eventim prodajnoj mreži, na blagajni Doma Sindikata i online www.eventim.rs.

makonda-tracker