Frida Pinto: Nisam dovoljno lepa za Bondovu devojku

0
Zvezda filma Milioner iz blata Frida Pinto polaskana je spekulacijama koje je povezuju sa ulogom u novom nastavku serijala o Džejmsu Bondu

Nedavno se u medijima pojavila informacija kako je atraktivna indijska manekenka i glumica Frida Pinto potpisala ugovor o angažmanu za novu fatalnu damu u narednom nastavku sage o agentu 007 u režiji Sema Mendesa, koga i ovoga puta igra Denijel Krejg. Fridini menadžeri negirali su ovu informaciju, uz obrazloženje da sa glumicom niko od Bondovih šefova još nije kontaktirao sa jasno definisanom ponudom o saradnji.

Međutim, dvadesetpetogodišnja lepotica smatra da ona nikako ne bi bila dobar izbor za tako značajnu rolu u ovoj uspešnoj špijunskoj franšizi.

- Moram da priznam kako mi sve ovo o čemu se priča veoma laska. Međutim, čisto sumnjam da bih bila sposobna da ovaj zahtevan lik iznesem do kraja kako bi trebalo. Premlada sam za ulogu nove Bondove devojke, tako da smatram da bi je trebalo dodeliti nekoj ženi koja je i zrelija i mnogo lepša od mene – izjavila je Frida za britanski OK magazin.

Vera Rakić

makonda-tracker