Uhapšena Katarina Rebrača

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Ella

07-04-2010 20:39h
Sramota! Ima li kraja ovim prevarantima. Crkva, poznate licnosti... Ko je sledeci?

cuka

07-04-2010 19:15h
ne mogu da verujem! Ona je jedna divna zena, mora da je neka greska!

Ivana

07-04-2010 21:56h
Ne mogu da verujem! Strasno!

zana

08-04-2010 23:12h
prosto ne mogu da verujem.. toliko ne logicno zvucii.. zene je to osnovalanama da pomogne.. verujem da nije u stanju da to uradi jer je sama osovala fond.. a ako se ispostavi kao istina jako mi je zao njene duse, jer joj sav taj trud i dobra dela padaju u vodu.. :(

tanja

08-04-2010 23:30h
Obmanjuje javnost, uzima novac namenjen bolesnima, a pri tom ne placa porez. Za to bi u razvijenom svetu isla na visegodisnju robiju. nije bas sve u lepoti.

Vladan

08-04-2010 13:35h
Krajnje jadno i veoma ne profesionalno , ma ko da je ovu pricu plasirao. Stvarno mi nije jasno dokle ce "veliki" prebacivati loptu na neke sitnije (ali svakako bitnije)ljude kako prosto receno otimaju novac u dinarskoj protivvrednosti kroz koje-kakve fondove dok oni zgrcu milione ali € (euro). Sta li je, tj. kome li je sada Katarina stala na zulj- pitam se??!! Ali vredi li ista i komentarisati? Sumnjam. Kao, pa, da me neko cuje... Jedno znam... Moramo da menjamo, ali SVE da menjamo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: