Džim Keri i Dženi MekKarti: Sporazuman raskid

0
Slavni komičar Džim Keri i multimedijalna zvezda Dženi MekKarti obznanili su preko društvene mreže Twitter da je njihovoj petogodišnjoj vezi došao kraj

Četrdesetosmogodišnji kanadski glumac poznat po ulogama otkačenih likova i deset godina mlađa bivša Plejbojeva zečica, vezu su raskinuli sporazumno uz napomenu da će zauvek ostati u drugarskom odnosu.

- Dženi i ja upravo smo stavili tačku na svoju petogodišnju vezu. Osećam se zahvalno i blagoslovno za svaki trenutak koji smo proveli zajedno. Želim joj sve najbolje u životu! – napisao je Džim Keri na Twitteru i dodao:

- Sve je u redu, narode! Ne brinite ništa. Ovaj svet je predivno mesto i svako od nas će da dobije baš ono što mu je potrebno. 

Dženi MekKarti, koja je prošlog meseca javno izrazila oduševljenje kada je Džimova kći Džejn na svet donela sina kojeg je Dženi ponosno prihvatila kao svoje prvo unuče, takođe je iskoristila Twitter da izvesti javnost o prekidu romanse:

- Moram da kažem da sam zahvalna za sve ove godine koje smo Džim i ja proveli zajedno. Pošto smo njegova ćerka Džejn i ja izuzetno privržene jedna drugoj, zasigurno ćemo ostati u bliskom kontaktu, a za  Džima će zauvek ostati rezervisano posebno mesto u mom srcu. – napisala je glumica.

Vera Rakić

makonda-tracker