Ispovest od koje ćete se naježiti

Dečko me je fizički zlostavljao i pred prijateljima: Ella Dvornik javno progovorila o nasilju koje je trpela 3 godine

0
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika - Ella novim video-snimkom koji je objavila na svom zvaničnom kanalu uspela je da šokira ceo region
foto: Instagram
foto: Instagram

Ella Dvornik je u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke snimila video koji je nazvala Deset stvari koje niste znali o meni i u njemu, između ostalog, otkrila da je čak tri godine trpela zlostavljanje od strane bivšeg emotivnog partnera.

 

Iskrena Ella Dvornik: Otkrila vereniku sve tajne iz prošlosti (VIDEO)

 

- Uglavnom sam išla iz veze u vezu. Sve momke koje sam imala bila sam u vezi minimalno dve godine. Prošla sam ih stvarno svakakve. Imala sam jednog dečka s kojim sam bila tri godine i koji me fizički zlostavljao. Moram priznati da mi taj period u životu baš i nije bio drag, iako nisam znala tačno šta je to, jer niko nije puno pričao o tome. Taj deo mog života me je poprilično obeležio. To fizičko zlostavljanje se nije događalo samo kod kuće, već se pred kraj dogodilo i ispred mojih prijatelja - istakla je poznata blogerka koja,više nije krila da je žrtva fizičkog nasilja.

 

Bajka u Japanu: Ella Dvornik rekla DA dečku! (FOTO)

 

- Kad su oni to videli, više nisam imala načina na koji bih to sakrila od njih. Uglavnom, da ne bi bilo da sam laka devojka, koja je menjala momke kao čarape, uglavnom bih se zaljubila i bila u dugim vezama - objasnila je Ella.

makonda-tracker