sigurni smo da je se sećate

Bila je najveći ponos Srbije: Evo kako danas izgleda Jelena Dokić (FOTO)

0
Ona je nekada bila naša najbolja teniserka, četvrta na svetu i mnogi su je obožavali. Od malena je volela tenis i sanjala da bude uspešna, a to joj je i pošlo za rukom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rođena je 1983. godine u Osijeku. Više puta je pobeđivala igračice koje su tada bile prve na WTA listi (Venus Vilijams, Kim Klajsters, Martinu Hingis...)

Međutim, zbog porodičnih problema, 2006. godine je potpuno ispala sa liste, a 2008. se vratila u tenis pod zastavom Australije.

 

Godine 2014, ona ponovo prestaje da igra tenis, ali mnogi nisu znali razlog. Borila se sa teškom bolešću. Ove godine se vraća! Istina, radiće kao trener sa novim talentima.

 

Jelena Dokić i Tin Bikić: Ljubav, more i sunce leče sve rane

 

- Po završetku karijere imala sam nekoliko tihih godina. Prijalo mi je da budem ispod radara, ali se vraćam u tenis. Razbolela sam se i morala sam da odsustvujem neko vreme. Problem sa štitnom žlezdom sam rešavala u poslednjih 18 meseci, došlo je do poboljšanja u poslednjih nekoliko meseci, dobila sam zeleno svetlo, ali sada moram da se nosim sa posledicama - rekla je nedavno Jelena.

 

Jelena kaže da je borba bila duga i naporna.

 

Na sledećoj strani pogledajte kako Jelena danas izgleda.

 

makonda-tracker