Andrej Ilić sa devojkom uživao na francuskim Alpima

Mladi pevač i kompozitor Andrej Ilić (25) proveo je nedelju dana sa devojkom Aleksandrom Zdravković (25) i prijateljima u jednom od najlepših francuskih zimskih centara Les Deux Alpes, smeštenog šezdeset kilometara od Grenobla
0
1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Posle prošlogodišnjeg odličnog provoda na popularnom alpskom skijalištu Valmnier, Andrej je želeo da oproba i snoubordersko umeće na glečeru smeštenom u srcu francuskih Alpa koji ljubiteljima zimskih sportova nudi niz mogućnosti na fantastičnim stazama koje se prostiru na dužini od 250 km.

Na mladog pevača poseban utisak ostavio je bazen na otvorenom sa đakuzijem i vodom čija je temperatura viša od 30 stepeni, pa je uživao u fantastičnom pogledu na veličanstvene Alpe. Iako su bili iscrpljeni celodnevnim skijanjem i uživanjem na snegu, Andrej je sa devojkom i prijateljima pronašao vremena da oseti čari noćnog života ovog popularnog skijališta.

- Noćni život u Beogradu je svakako najbolji u Evropi, ali i ovaj u skijalištu Les Deux Alpes takođe je veoma zanimljiv. Koktel barovi su na svakom koraku i rade do jutarnjih časova i uglavnom su puni ljudi, jer je ovo skijalište zbog dobrih staza i pregršta barova zaista popularno među mladima iz svih delova Evrope – rekao je za Story Andrej, koji je na odmoru pronašao i inspiraciju za nove pesme. Po povratku u Beograd odmah se priključio pripremama za turneju sa grupom Balkanika gde nastupa kao solista, ali i za izdavanje drugog albuma.

- Sa Balkanikom krećem na turneju po Evropi i Aziji, a prva stanica nam je Kina, zatim idemo u Beč i na kraju ćemo posetiti Opatiju i Maribor. Skoro sve pesme za moj drugi album su gotove i za razliku od prvog CD-a, ovog puta neke kompozicijie potpisuju i drugi autori kao što su Mari Mari, Dule Alagić i mnogi drugi. Očekujem da će se album najkasnije na leto naći u prodaji – završava Andrej Ilić.

 

 

makonda-tracker