Vudi Alen odustao od Karle Bruni

0
Višestruko nagrađivani genijalni filmski stvaralac Vudi Alen, u svom najnovijem projektu morao je da digne ruke od angažmana kontroverzne francuske prve dame Karle Bruni i glavnu ulogu dodeli oskarovki Marion Kotijar.

Iako je najslavnije filmsko spadalo američke filmske industrije, Vudi Alen, tokom prošle godine pričao kako je za ulogu u njegovoj najnovijoj filmskoj zvrčki savršen izbor baš supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija, Karla Bruni, on je zbog glasina koje su krenule da kolaju oko javnih dužnosti francuskog prvog para i njihovog odnosa uopšte, morao je da odustane od ideje o saradnji. Ovih dana definitivno se opredelio za Marion Kotijar, dobitnicu oskara za ulogu u filmu La Vie en Rose.

- Karla Bruni nije žena koja za život zarađuje kao glumica. Ona je pre svega prva dama. Da sam se odlučio za saradnju sa njom, sve vreme bih strahovao od toga da je usred snimanja važnije dužnosti ne odvuku na drugu stranu. Uzevši u obzir koje bi to sve rizike sa sobom nosilo, morao sam da odustanem od prvobitnog plana. – izjavio je reditelj i dodao kako će snimanje filma početi u julu, a pored Marion u glavnim ulogama će se naći i kanadska zvezda Rejčel MekAdams i američki glumac Oven Vilson.

Vera Rakić

makonda-tracker