Džej Ramadanovski: Džej Lo je tamnoputa kao i ja

Folk pevač Džej Ramadanovski vratio se prošle nedelje sa turneje po Kanadi i SAD, gde je imao veoma posećene i zapažene nastupe u velikim severnoameričkim gradovima.
0
1 / 2

Najlepše uspomene ipak nosi iz Majamija, u kome je najviše izlazio i provodio se, ali i upoznao latino divu Dženifer Lopez, popularnu Džej Lo.

- Đuskao sam sa jednom atraktivnom igračicom, Dženifer je to primetila i pozvala me da nakratko proćaskamo. Rekla mi je tom prilikom da sam simpatičan, a za nju je teško reći bilo šta drugo, osim da je prelepa i tamnoputa kao i ja. (Smeh). Rukovali smo se i razmenili nekoliko reči – prenosi svoje sveže utiske Džej, koji je u klubu flertovao i sa zgodnim crnkinjama, ali nije se upustio u novu romansu.

- Ovo putovanje pamtiću po odličnim koncertima i ludom provodu u Majamiju koji u potpunosti odgovara mom senzibilitetu. Zbijao sam šale sa lokalnim reperima i obišao kuću pokojnog Đanija Versaćea, koja se nalazi nadomak diskoteke u koju sam izlazio. Nedaleko odatle je i kuća moje prijateljice u kojoj sam bio smešten i upravo mi je boravak na toj odličnoj lokaciji pomogao da upoznam sve čari og dela Floride – priča Džej koji će na dan svog 45. rođendana, 29. Maja, održati veliki solistički koncert u Beogradskoj arena. Budući da je devedesetih na njegov nastup na Sajmu došlo 30.000 ljudi, zbog čega je čitav deo grada bio blokiran, Ramadanovski je s razlogom uveren da će i ovoga puta pevati pred punom dvoranom.

- Radujem se koncertu u Areni i publici obećavam odličan provod – najavljuje legenda folk muzike.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker