drži do svojih principa

Ksenija Bujišić dobro zna gde je granica: Ne treba da bude važno ko je s kim bio

0
Iako se novinarstvom bavi maltene celog svog života, lepa voditeljka najviše pažnje privukla je vezom s Veljkom Ražnatovićem.
foto: Instagram
foto: Instagram

Ksenija Bujišić ušla je u svet novinarstva kao šestogodišnjakinja, ali su i tome prethodile pripreme - sa samo tri godine je počela da pohađa UMS školu za talente.

 

Nakon raskida sa Veljkom spajali su je sa mnogima, ali onda je usledio sledeći potez: OVAJ pevač je novi dečko Ksenije Bujišić?

Na radiju sam čula poziv za audiciju i roditelje sam nagovorila da me odvedu. Pristali su samo da im ne bih više dosađivala", objašnjava Ksenija za TV dodatak "Večernjih novosti". "Kad samo napunila četiri godine, snimila sam prvu reklamu, a onda u šestoj dobila i posao voditelja na Pinku."

Na Ženskoj TV Ksenija danas vodi emisiju Hajde da pitamo, u kojoj gledaoci postavljaju pitanja ličnostima iz javnog života Srbije. Kako kaže, ima tu neobičnih pitanja, ali se do sada nije dogodilo da sagovornik odbija da odgovori.

 

 

foto: Instagram

Naravno, postoji granica preko koje ne sme da se pređe", ističe Ksenija.

Ksenija Bujišić se osvrnula na ljubav s Veljkom Ražnatovićem: Više ni sama nisam znala kako da se postavim

 

- Granica pristojnosti, osnovnog kućnog vaspitanja i kulture je ta koja je kod nas u emisiji strogo postavljena. U današnje vreme postavljaju se mnoga užasna pitanja poznatima, a sigurna da sam da, iako je publici zanimljivo da o svojim idolima sazna sve, postoji način na koji se do odgovora na škakljive i nežljene teme dolazi. To se uči, ali takvo ponašanje se stiče u porodici - smatra Ksenija.

 

Ona dodaje da ne treba da bude važno ko je s kim bio, koliko je popio ili se razgolitio.

 

- Čini mi se da se gosti odazivaju i zato što su videli da nismo tabloidni i da nam skandal i žutilo na listi prioriteta nisu ni pod tačkom razno. Zato nikada nismo imali neke neprijatne situacije i drago mi je zbog toga. Važno mi je da kad sagovornika mogu da ga pogledam u oči - zaključuje Ksenija.

makonda-tracker