Nataša Bekvalac: Ne živim dvostrukim i lažnim životom

4
Pop zvezda Nataša Bekvalac priča o tome kako je njena ćerka Hana proslavila treći rođendan, otkriva zašto joj je u novom spotu rivalka sestra Kristina i zbog čega njen suprug Danilo Ikodinović i ona imaju odvojene ulaze u stan
Foto: Marko Poplašen
Foto: Marko Poplašen

U studiju produkcijske kuće Emotion, pop zvezda Nataša Bekvalac snimila je spot za numeru Dve u meni, koja je nakon samo jednog televizijskog izvođenja postala veliki hit. Zgodna umetnica tom prilikom za Story je otkrila da je samo nekoliko dana ranije, imala i privatno razlog za slavlje, s obzirom na to da je njena ćerka Hana napunila tri godine.

- Po Haninoj želji, a ona kao trogodišnjakinja i te kako zna šta hoće, zabava je održana u njenoj školici. Za razliku od prethodne dve godine, kada smo joj tog dana priređivali druženje za odrasle, ovoga puta se veselila samo sa svojim drugarima. Danilo i ja smo naravno i ovoga puta bili prisutni i zajedno s njom gasili smo svećice na torti – otkriva plavokosa lepotica koja se nada da joj Hana, kada poraste, neće tražiti da odsustvuje s njenih rođendanskih zabava.

- Mislila sam da ću biti stroža majka nego što jesam. Sigurna sam da ću joj čak uslišiti i tu želju da ne prisustvujem njenim partyjima kada malo poraste, ali se ipak potajno nadam da to od mene nikada neće tražiti – iskrena je pop diva koja je nedavno u emisiji svog prijatelja Ognjena Amidžića, otvoreno govorila o braku sa direktorom VK Vojvodina, što su mnogi pogrešno interpretirali pa i dalje veruju da joj je brak u krizi.

- Ne znam šta je iz mojih usta trebalo shvatiti pogrešno, kada je recimo priča o dva ulaza u isti stan bračnih partnera, san svake udate žene. U ovoj zemlji mnogi imaju problem ličnog dvostrukog morala i licemerja jer svaka žena koja je čula ono što sam izgovorila, definitivno priželjkuje isto. Šta ćeš lepše nego da imaš sve svoje? Problem je jedino što se mnoge nesuglasice među supružnicima prećutkuju, pa ljudi žive lažne živote, za razliku od mene i mog sadržajnog, realnog i istinitog života. Tako ću i dalje živeti, ma kakva istina bila – kaže Nataša čiji novi album na odličan način opisuje njenu ranjivost, ali istovremeno i borbenost u svim životnim situacijama.

- Ceo album nosi moj lični pečat, i tekstopisci su uradili posao bolje nego ikada. Marina Tucaković, Dragan Brajović i ja izuzetno smo bliski, i tačno pola godine tražili smo ono što smo na kraju i dobili. Album će biti objavljen krajem aprila ili početkom maja. Trenutno su pesme u postprodukciji, a desetak mojih bliskih drugarica oduševljene su onim što su čule – priča Bekvalčeva u čijem se novom spotu Dve u meni pojavljuje i njena mlađa sestra Kristna.

- Spot predstavlja borbu između Kristine i mene oko istog muškarca. Koliko god da je u nama različitih ličnosti, uvek postoji onaj pripadnik jačeg pola koji upravlja nama. U privatnom životu, moj i Kristinin ukus, kada je reč o muškarcima, u potpunosti su različiti, tako da nikada nismo imale sukobe oko momaka. Uglavnom se oni s kojima sam se ja zabavljala, Kristini nisu dopadali, i obrnuto – uz osmeh zaključuje lepa pevačica.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker