Mari Mari: Stigla je moja princeza (ceo tekst)

0
Atraktivna pevačica Marija Marić-Marković poznatija kao Mari Mari prošle srede na svet je donela svoju prvu ćerkicu kojoj su ona i njen suprug Uroš Marković posle dugog većanja dali ime Una
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Tridesetjednogodišnja pop pevačica Marija Marić-Marković poznatija pod nadimkom Mari Mari, 24. marta, tačno u podne u beogradskom porodilištu Narodni front na svet je donela svoju prvu prinovu. Pevačica i njen suprug, muzički producent Uroš Marković sa kojim je u braku već godinu i po dana, svojoj naslednici dali su ime Una. Iako je želela da se porodi prirodnim putem, lekari su odlučili da urade carski rez jer Marija nije blagovremeno imala kontrakcije. Malena devojčica po rođenju je bila teška tri kilograma i trista pedeset grama i dugačka pedeset centimetara, a od lekara je dobila najviše ocene.

- Marija i beba osećaju se dobro, a ja ih svakodnevno posećujem po nekoliko puta - ponosno priča tridesetjednogodišnji Uroš. - Una je prava lepotica i liči na mamu. Presrećan sam što sam dobio ćerkicu, ali i zbog toga što je sve prošlo kako treba. Marija se nakon carskog reza dobro oporavlja i već je počela da šeta. Ime za bebu dugo smo birali, a odlučili smo da se malena zove Una jer nam se to ime oboma najviše dopadalo - ističe Uroš, dok je njegova voljena, koja je poslednjih dana fascinirana svojom prvom mezimicom, samo za Story kratko objasnila.

- Beba je preslatka i osvojila me je čim sam je videla. Obe se dobro osećamo i jedva čekamo da idemo kući.

Inače, pevačica je pre odlaska u bolnicu bila veoma aktivna trudnica i sa suprugom je obišla gotovo sve dečije prodavnice kako bi naručila bebi opremu za svoju princezu. Čim je čuo najlepše vesti, Uroš je izabrani  krevetić, kolica i odeću doneo iz radnje u stan da bi kad Marija i beba dođu kući sve bilo spremno. Iako je bila u devetom mesecu trudnoće, Marija je imala i motiva i snage za profesionalne izazove pa je odlučila i da se odazove pozivu TV kanala MTV Adria i učestvuje u emisiji MTV Express. Kako je koncept ove televizijske forme takav da izvođači nastupaju na neobičnim lokacijama na kojima inače nikada ne bi pevali, Mari Mari je odlučila da zabavi decu u internacionalnom obdaništu PeekaBoo u Beogradu. Pošto nije pretpostavljala da će se upravo tog dana poroditi, pevačica nije uspela da odgleda emisiju jer je emitovana baš u vreme kada ju je svojim dolaskom na svet obradovala ćerkica.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker