poruka koleginicama

Ivan Bosiljčić otvoreno o seksi scenama: Glumice bi trebalo da vode računa o tome (FOTO)

0
Scene pune poljubaca i strasti pred kamerama “Hotela Rusija”, serije čija je premijera uskoro na ruskoj nacionalnoj televiziji, privukle su veliku pažnju, a naš glumac se odlično snašao u ovoj ulozi.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

I kaže, nije mu zbog toga bilo neprijatno, iako misli da mnogo zavisi i od reditelja.

 

Za ćerkicu im baš ništa nije teško: Ivan Bosiljčić otkrio predivnu porodičnu anegdotu koju će Jelena i on pamtiti ceo život (FOTO)

 

Zaista zavisi ko je reditelj koji će režirati takve scene. Ipak, glumice bi naročito trebalo da vode računa o tome", kaže Ivan Bosiljčić, koji se nedavno na društvenim mrežama pohvalio i trejlerom ove kriminalističko istorijske drame u kojoj sa poznatom glumicom iz Rusije ima i nekoliko eksplicitnih scena.

 

Ovaj trejler je zapalio društvene mreže, jer se Bosiljčić obnažio mnogo više nego što je to činio u domaćim TV serijama.

 

foto: Luka Šarac

 

Ruski jezik govorim još od gimnazije. Iz velike naklonosti prema velikoj ruskoj kulturi, s vremena na vreme sam učio poeziju na ruskom i tako održavao stečeno znanje. Da ne govorim o kinematografiji. I opet se ispostavlja da se svaki uloženi trud kad-tad isplati. Naći se pred kamerama sa ruskim glumcima i pulsirati u njihovim ritmu je za mene ostvarenje davnašnje želje."

Susret koji nikada neće zaboraviti: Ivan Bosiljčić u zagrljaju najlepše svetske glumice (FOTO)

 

Ivan dodaje da u Moskvi vlada veliko interesovanje za ovu seriju i da su očekivanja visoka, a slavni glumac nada se i da će publika u Srbiji imati prilike da seriju gleda na malim ekranima. 

makonda-tracker