njoj niko nije mogao da odoli

IMAO JE 500 LJUBAVNIKA ZA SEDAM GODINA: Ona je bila JEDINA ŽENA s kojom bi Džordž Majkl imao veče ispunjeno strašću

0

Blizak prijatelj pokojnog pevača Džordža Majkla otkrio je pikanterije iz njegovog privatnog života.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pirs Morgan, jedan od urednika Dejli mejla, u svojoj kolumni svojevremeno otkrio je da je da je njegov blizak prijatelj — pokojni pevač Džordž Majkl — tokom jedne privatne večere u Londonu imao neobičan ispad iskrenosti.

 

Pevač, koji je preminuo krajem 2016. godine, otkrio je tada svima prisutnima da je u toku samo sedam godina imao čak 500 ljubavnika.

 

Zbog čega je ZAPRAVO preminuo legendarni pevač? Policija istražuje smrt Džordža Majkla!

 

Džordž Majkl je navodno cele večeri govorio o svojim ljubavnim avanturama i zasmejavao društvo anegdotama. Između ostalih, Morgan još uvek pamti Majklovu priču o francuskom žigolu koji je ucenjivao pevača. Pevač nije odao prisutnima kako se ova priča završila, ali je kroz smeh rekao:

Zaboravio sam da mu platim!"

 

A photo posted by George Michael (@georgemofficial) on

 

Morgan je istakao da je poznavao pokojnog pevača prilično dobro, zahvaljujući brojnim intervjuima i kontaktiranju putem mejla, ali ga ništa nije moglo pripremiti za takav "napad iskrenosti". Džordž je bio svestan toga i objasnio zbog čega ne krije tako osetljiv delić svoje intime:

Odlučio sam jednostavno da sve priznam da niko ne bi mogao da otkriva stvari o meni", rekao je prevač.

Freedom! 90: Sve tajne sa snimanja nikada prevaziđenog spota Džordža Majkla iz ugla lepotice Kristi Tarlington (FOTO, VIDEO)

 

Međutim, iako je bio deklarisani homoseksualac, Džordž Majkl je istakao da bi se, ako bi spavao sa ženom, rado prepustio strastima s holivudskom divom Elizabet Tejlor.

 

foto: Profimedia

Majkl je bio blizak prijatelj legendarne Liz, a 1992. godine je nastupio na dobrotvornom koncertu njene fondaciju za borbu protiv side.

 

 

makonda-tracker