Aleksandra Radović: Ćerkica stiže u maju (ceo tekst)

1
Pop pevačica Aleksandra Radović i biznismen Aleksandar Zeremski na nedavnom ultrazvučnom pregledu lepe trudnice saznali su da će kroz dva meseca dobiti devojčicu
foto: Story press
foto: Story press

Dama raskošnog glasa i talenta, lepa trudnica Aleksandra Radović, u maju će na svet doneti devojčicu. Ovakva lekarska procena saopštena joj je na poslednjem ultrazvučnom pregledu, a radosna vest neizmerno je usrećila pevačicu i njenog verenika, biznismena Aleksandra Zeremskog. Njih dvoje već opremaju sobicu za svoju mezimicu u roze tonovima, a ukoliko se desi da lekari omaše u proceni, presrećni partneri imaće spremljenu i rezervnu verziju bebi opreme za potencijalno rođenje dečaka.

- Ne bih da pričam na tu temu – bio je kratak u izjavi za Story Aleksandar Zeremski, koji svojoj dragoj neizmerno pomaže da što bolje podnese period trudnoće. Simpatična pevačica savete i sve što joj je nepoznato o njenom trenutnom stanju nalazi u stručnoj literaturi za trudnice.

- Volim da budem upućena i obaveštena, ali nisam pristalica toga da se preterano raspitujem kako me suvišne informacije ne bi dodatno opteretile – rekla je pevačica pre mesec dana za naš list i otkrila da nije razmažena trudnica.

- Nisam razmaženi tip žene, pa nisam takva ni sada kada sam u drugom stanju. Mislim da sam previše razumna da bih bila razmažena. Trudiću se da do početka jeseni uradim što više stvari i radiću koliko mi to trudnoća bude dozvolila. Volim kretanje i aktivnost, pa ću dati sve od sebe da pauza nakon porođaja bude mala. Radujem se što ću uskoro postati majka i sigurna sam da je to najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Novi album, koncerti, nagrade i spotovi, sve je to lepo, ali se kroz život može i bez toga – otkrila nam je atraktivna crnka kojoj verenik Aleksandar, u svemu što radi, pruža neizmernu podršku.

Nikola Rumenić

makonda-tracker