kakva promena!

Da li biste joj se tada divili? Evo kako je Kejt Midlton izgledala pre nego što je postala princeza (FOTO)

2
Kada je 2011. godine stupila u brak s naslednikom britanskog prestola, život se iz korena promenio lepoj devojci iz sela Čepel Rou.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ketrin Elizabet Midlton nikada nije ni sanjala da će jednog dana na glavu staviti krunu, ali je doživela venčanje o kojem je mesecima pisao i uživao gledao ceo svet i neverovatnu slavu.

 

Ni najbolji paparaci nisu našli način da naprave fotografije male VIP proslave: Najinteresantniji detalji rođendanske proslave Kejt Midlton (FOTO)

 

Ona je danas uzor milionima žena širom sveta, kako zbog njenog istančanog modnog ukusa, tako i zbog aktivnog učešća u humanitarnim akcijama.

 

Ipak, njen život pre udaje za princa Vilijama nije imao ni trunku glamura u kojem danas uživa, s obzirom na to da je pripadala britanskoj višoj srednjoj klasi, koja kao da je kilometrima daleko od luksuza u kojem živi plemstvo.

 

Međutim, Kejt je pohađala poznati škotski Univerzitet Endruz, pa je imala priliku da upozna veliki broj uspešnih i slavnih - između ostalih i budućeg kralja Velike Britanije i svog budućeg supruga Vilijama, pa je uživala u prestižnim žurkama i rano upoznala čarobni svet koji je danas njena svakodnevnica.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker