Duplo slavlje

Proslavio 65. rođendan: Mile Kitić oduševljen vrednim poklonom koji je dobio od supruge Marte i ćerke Elene!

0
Folk pevač Mile Kitić Novu godinu proveo je radno, daleko od porodice. Iako nije bio sa suprugom Martom Savić i ćerkom Elenom Kitić, po povratku ga je u porodičnom domu sačekao vredan poklon.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Naime, Marta i Elena su pevača iznenadile skijama.

 

- Poklon me je iznenadio. Volim specifične poklone, šta mi sad treba da mi kupe Mercedes? Ovo je jedna veoma interesantna stvar - rekao je Mile, na šta je njegova supruga Marta dodala:

 

- Njemu je veoma teško kupiti poklon, a pošto on voli skijanje, kupile smo mu skije, specijalno za njega. Elena i ja smo srećne što smo pronašle nešto što ga je obradovalo. Iako je dobio skije, ja ga ipak molim da ne ide na skijanje - kaže Marta.

 

Mile Kitić prvi put javno o ćerki Eleni: Ona je bila u pravu!
 

Novogodišnji poklon ujedno je bio i rođendanski, jer je Mile prvog januara proslavio 65. rođendan. Marta i Mile su svoje snove ostvarili, pa sada priželjkuju da njihova ćerka Elena ostvari uspeh na muzičkoj sceni.

 

Njegov famozni izgled je već godinama misterija: Mile Kitić otkrio tajnu večne mladosti (FOTO)

 

- Ide nekim svojim putem, ali nas sluša, dogovaramo se oko svega i nemam nijedan razlog da budem razočarana u nju jer sve ide kako treba - rekla je Marta u emisiji Premijera, dok Elena nije skrivala koliko je srećna zbog uspeha koji je ostvarila, tvrdeči da je mama i tata je podržavaju u svemu.

makonda-tracker