postavljaju se pitanja

Zbog čega je ZAPRAVO preminuo legendarni pevač? Policija istražuje smrt Džordža Majkla!

0
Pedesettrogodišnja muzikča zvezda preminula je 25. decembra prošle godine, a konačnog odgovora na pitanja kako i zašto je do toga došlo još uvek nema...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska policija je saopštila danas da utvrdjuje činjenice o smrti pevača Džordža Majkla, koji je umro na katolički Božić u 53. godini, uzimajući izjave koje se odnose na taj slučaj.

 

U saopštenju se navodi da policija utvrđuje okolnosti smrti britanske pop zvezde, kao i da je u pitanju uobičajena praksa kada je u pitanju neobjašnjena smrt koja nije sumnjiva.

 

Kada je to konačno poželeo, sudbina je rekla NE: Velika želja Džordža Majkla koju nije stigao da ostvari (FOTO, VIDEO)

 

Pevača je na Božić mrtvog pronašao u krevetu njegov partner Fadi Favaz.

Prema rečima menadžera, Džordž Majkl je preminuo od zastoja srca.

 

Obdukcijom nije utvrdjen uzrok smrti, a rezultati novih analiza očekuju se za oko dve nedelje.

 

Majklu su odali počast brojni obožavaoci u Velikoj Britaniji i širom sveta, kao i mnoge kolege, medju kojima i Elton Džon, s kojim je uspešno sarađivao i 1991. godine otpevao duetski hit Don't Let the Sun Go Down on Me.

 

Džordž Majkl, čije je pravo ime bilo Jorgos Kirijakos Panajiotu, rodjen je 25. juna 1963. godine u Londonu i bio je sin kiparskog Grka i Britanke.

 

Postao je svetski poznat kao deo dueta Vem (Wham), koji je osnovao sa svojim školskim drugom Endruom Ridžlijem 80-tih godina 20. veka.

 

Ovu izjavu Džordža Majkla niko nije shvatio ozbiljno, a slutila je na najgore: Za 10 godina verovatno neću moći da stojim bez nečije pomoći

 

Kasnije je počeo vrlo uspešnu solo karijeru. Za nepunih 40 godina karijere osvojio je dve Gremi nagrade i prodao više od 100 miliona albuma.

 

Medju njegovim najpoznatijim pesmama su Faith, Father figure, One More Try, Monkey, Praying for Time i Outside.

 

makonda-tracker