Džesi Džejms: Spreman na sve da bi sačuvao brak

0
Suprug Oskarovke Sandre Bulok, voditelj Džesi Džejms, rešio je da potraži stručnu pomoć kako bi spasao brak koji je njegovom krivicom doveden u pitanje

Pre dve nedelje, nakon što je saznala da ju je bračni drug Džesi Džejms mesecima varao sa tatu-modelom Mišel Mekgi, popularna glumica Sandra Bulok napustila je porodični dom koji je do tada delila sa njime i njegovom decom Čendlerom, Džesijem Džuniorom i malenom Sani, za koju je Sandra bila posebno vezana.

Nakon što je Sandra otišla, Džesi je uputio javno izvinjenje Sandri i deci iz oba prethodna braka, sa nadom da će oni smoći snage da mu oproste za neopisivu patnju kojoj ih je izložio. Džejms je ubrzo zatim odlučio da potraži pomoć profesionalaca, i prema rečima njegovog predstavnika za medije, samoinicijativno se odlučio da se prijavi u ustanovu specijalizovanu za borbu sa psihološkim problemima. Shvatio je da je ovaj period od suštinskog značaja da pokuša da spase sebe i svoju porodicu, te da će dati sve od sebe kako bi sačuvao svoj brak od totalne propasti.

U međuvremenu, u medijima su počele da kolaju priče o još tri ljubavnice sa kojima je Džejms varao svoju ovogodišnjim Oskarom ovenčanu suprugu. Što se Sandre tiče, ona se povukla sa svih projekata koji se tiču promovisanja filma The Blind Side za ulogu u kojem je i zaradila nagradu Američke filmske akademije. Javnost je mahom stala na njenu stranu, tako da su počela da pristižu pisma podrške iz nekolicine gradova u kojima je Bulokova, zbog svojih humanitarnih akcija, postala počasni građanin. Takođe, mnoštvo njenih prijatelja oglasilo se tonom koji izražava veru u nenadmašnu čvrstinu njenog karaktera i duhovnu snagu koja će Sandri omogućiti da prebrodi čak i ovako tešku krizu u koju je upala ne svojom krivicom.

Vera Rakić

makonda-tracker