ljubav ne prestaje

Danima je mnoge mučilo šta je Đole Balašević nosio oko vrata tog 30.decembra: Razlog je fenomenalan a iza svega se krije LJUBAV...(FOTO)

1
Đorđe Balašević je nedavno održao spektakularni koncert u krcatoj beogradskoj areni, a mnogi su primetili da ovaj kantautor oko vrata sve vreme nosi nešto.
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

 

Konačno je došlo vreme da se otkrije šta je u pitanju. Njegova ćerka Beba Balašević se i ovog puta oglasila na svom Fejsbuk profilu i razotkrila misteriju.

 

Đole je oko vrata nosio kameru a razlog toga će vas oduševiti. Evo šta na to kaže Beba Balašević.

 

Rekao sam sebi – odmah se ženim, našao sam pravu: Đorđe Balašević otkrio kojom rečenicom ga je Olja osvojila

Vreme je da se razotkrije misterija. Za sve koji su me pitali "šta to Đole nosi oko vrata" i za manijake za tehniku koji su prepoznali i pitali "Čekaj, a zašto Đole nosi GoPro 5 kamericu?" E pa, naše nove dve male prehlađene članice porodice su zadržale baku kod kuće u Novom Sadu. Za njih (a malo i za nas velike) ona je pravila njene čuvene Džindžerbred čovečuljke. "Ja neću biti sa vama večeras na koncertu" "Hoćeš", rekao je deda i snimio svaki trenutak od garderobe do scene i još i više - piše u statusu.

foto: Damir Dervišagić Za Kurir

 

Đole je još jednom pokazao da njegova ljubav prema suprugi Oliveri se ni jednog trenutka nije smanjila, i dalje se vole kao prvog dana.

makonda-tracker