SUPROTNO UVREŽENOM MIŠLJENJU

Iako su princeze njihov život nije bajka: Ovo je 10 strogih pravila kojih dame sa dvorova MORAJU da se pridržavaju (FOTO)

0
Život na dvoru je pun pravila, protokola i formalnosti, a princeza se, uz puno privilegija, nekih stvari mora i odreći
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Život Ketrin Midlton u potpunosti se promenio kada je pre skoro šest godina ušla u britansku kraljevsku porodicu. Život na dvoru je pun pravila, protokola i formalnosti, a princeza se, uz puno privilegija, nekih stvari mora i odreći.

 

Otkrivamo 10 strogih pravila kojih princeze u svakom trenutku treba da se pridržavaju:

 

1. Učenje što više stranih jezika

 

Savremene princeze moraju da znaju što više stranih jezika kako bi, kada ih posećuju diplomate iz stranih zemalja, većinu razgovora mogle da vode na njihovom maternjem jeziku.

 

2. Odricanje prava glasanja

 

Barem je tako u Engleskoj. Iako za to ne postoji službeni zakon, stanovnici Engleske smatraju neustavnim da kraljevska porodica učestvuje u izborima jer oni treba da predstavljaju čitavu zemlju. Dakle, jednom kada žena postane princeza, za nju nema više glasanja na političkim izborima ako želi da je njen narod voli.

 

Ponovo je oduzela slavu Kejt Midlton: Princeza Meri zablistala u ovoj kombinaciji (FOTO) 

 

3. Odricanje svoje divlje strane

 

Žena koja postane princeza verovatno i nije tip velike buntovnice, ali ako je i imala ikakvu divlju stranu, moraće da se zauvek oprosti s njom kada uđe u kraljevsku porodicu. Ni ona ni njena porodica ne smeju sebi da dozvole nikakve skandale.

 

4. Spremnost na život pun formalnosti

 

Nadimci nisu dozvoljeni u kraljevskoj palati. I princeza treba da se navikne na to da je drugi oslovljavaju sa "njeno kraljevsko visočanstvo princeza"...

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker