muke ne prestaju

Tvrde da neće imati novca ni za sopstvenu sahranu ako nastavi ovako: Šer pored lošeg zdravstvenog stanja čeka i milionska tužba (FOTO)

0
Svetski mediji već neko vreme obaveštavaju javnost o tome da je pevačica Šer u jako lošem zdravstvenom stanju i da ovoj sedamdesetogodišnjoj umetnici otkazuju organi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zbog lošeg zdravstvenog stanja navodi se da je ona finansijski osigurala najbliže ljude i da joj je ostalo veoma malo novca. Iako je sebi obezbedila mir, to neće još dugo potrajati zbog tužbe koja je protiv nje podneta.

 

Naime, pevačica je optužena za prevaru, a umetnik Mošika Nadave traži odštetu od pet miliona dolara zbog tvrdnje da njen album “Closer to the Truth” ima dva logotipa sa slovima koja su gotovo identična onima koje je on kreirao.

 

Porodica joj ne pruža podršku: Slavna pevačica Šer na samrti?

 

foto: Profimedia

 

Reč je o obliku fonta naziva “Paris” koji danas koriste njegovi klijenti kao što su Vogue i Estée Lauder, a album koji ovaj umetnik spominje prodat je u pola miliona primeraka.

Šer je izvan sebe. Ovo bi mogla da bude njena poslednja bitka. Izgubila je milione na loše investicije. To je stvarno tužno”, tvrdi izvor koji dodaje da je moguće da pevačica neće imati novca ni za sopstvenu sahranu.

makonda-tracker