in memoriam

Potresna poruka njihove prijateljice koja slama srca: 9 godina od stravične pogibije troje učesnika Velikog brata (FOTO)

0
Pre 9 godina Srbiju je potresla strašna tragedija koja se još uvek pamti. Životi troje ukućana rijaliti programa "Veliki brat" završili su se tragično, a ostali ukućani nikada neće zaboraviti trenutak kada im je saopštena vest o smrti njihovih prijatelja.
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Zorica Lazić, Stevan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović bili su takmičari rijalitija "Veliki brat" a Srbija ih je upoznala kao duhovite i šarmantne mlade ljude, željne slave.

 

Na publiku su ostavili pozitivan utisak, međutim, Zorica, Stevan i Elmir, nisu uspeli da uživaju u svojim minutima slave jer je došlo do velike tragedije.

 

foto: Printscreen

Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće kada je automobil kojim je upravljao Kuduzović, usled neprilagođene brzine izleteo iz krivine, prevrnuo se na krov i sleteo u reku Vukodraž, nekoliko kilometara od termoelektrane "Nikole Tesla".

 

Stravična tragedija: Suprug Emine Jahović se oglasio posle velike nesreće

 

foto: Printscreen

Sudeći prema tragovima kočenja na licu mesta, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umesto da uspori, dodao gas i u potpunosti izgubio kontrolu nad automobilom, a učesnici rijalitija su poginuli. Veliki Brat je te 2007. godine završen pre vremena zbog tragedije.

 

foto: Printscreen

Ova nesreća potresla je celu Srbiju. 28. decembra 2016. godine se navršilo devet godina od njihove smrti, a tim povodom se na svom Fejsbuk profilu oglasila Tanja Obradović, koja je sa Zoricom, Stevanom i Elmirom učestvovala u rijalitiju.


Smrti poznatih koje su potresle region: Zbog ovih tragedija estrada nikada više neće biti ista

9 godina anđeli lepi... Počivajte u miru Božijem... nikad zaboravljeni", napisala je Tanja u opisu slike na kojoj se mogu videti kadrovi iz "Velikog brata".

 

 

makonda-tracker