Upoznajte ga

Voleli su se 9 godina, a onda je svako krenuo svojim putem: Gde je danas i šta radi bivši suprug Lidije Vukićević (FOTO)

0
Atraktivna glumica Lidija Vukićević sa Mitrom Mrkelom bila je u braku od 1991. do 2000. godine. U tom braku dobila je sinove Andreja i Davida...
foto: Instagram
foto: Instagram

Par se razveo kada je Andrej bio u prvom razredu osnovne, a David tri godine. Mitar Mrkela trenutno je direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije.

 

foto: Story press

Lidija Vukićević je u intervjuima otkrila da je sinove podigla bez ičije pomoći. Smatra da je figura oca bitna, ali ne kao uloga majke.

 

Za njenim sinovima uzdišu mnoge devojke: Lidija Vukićević otkrila tajnu kakvu snajku priželjkuje (FOTO)

Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama poslednjih 17 godina.

foto: Story press

Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve", rekla je ona.

Mitar Mrkela karijeru je počeo u OFK Beogradu 1981, debitovao je za OFK Beograd sa samo 16 godina i 16 dana (najmlađi fudbaler u Jugoslovenskoj prvoj ligi), a nastavio u Crvenoj zvezdi u koju je prešao 1983. a ostao do 1990.

 

foto: Story press

Za Crvenu zvezdu je ukupno odigrao 327 utakmica i postigao 99 golova.

makonda-tracker