Biljana Sečivanović: Najviše će mi nedostajati sin

1
Pevačica Biljana Sečivanović, učesnica poslednje sezone Zvezde Granda, od sinoć je postala stanarka najpoznatijeg srpskog imanja u Lisvićima u blizini Barajeva.
Foto: TV Pink
Foto: TV Pink

Šarmantna tridesettrogodišnjakinja rođena je u Nemačkoj, dok je detinjstvo provela u selu Mrčajevci. Nakon završene škole, Biljana se preselila u Austriju, gde je uspešno nastupala deset godina, a u tom periodu na svet je donela sina Mateju. Posle velikog uspeha na takmičenju Zvezde Granda, Biljani mnogi pripisuju ponovni uspeh numere Avlije, avlije, koju je izvodila na ovom takmičenju.

Šarmantna majka četvorogodišnjeg Mateje sinoć je zajedno sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem i manekenkom Milicom Nastić ušla na Farmu gde će pokušati da ponovi uspeh svog kolege Milana Topalovića Topalka.

- Ako uđem na Farmu, mislim da ću se odlično snaći u ulozi farmerke, jer mi ni jedan od seoskih poslova ne pada teško i nije mi stran. Snalazim se odlično i u kuhinji, tako da ne bi trebalo da bude nekih velikih problema. Najteže će mi pasti odvajanje od mog sina Mateje, pa se nadam da ću moći da izdržim našu razdvojenost - otkrila je Biljana Sečivanović za Story.rs .

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker