Nivez Celzijus: Seks je na dnu liste mojih prioriteta

0
Hrvatska starleta Nives Celzijus je svoju novu knjigu, radnog naslova U krevetu fudbalera, završila pre mesec dana i predala je na redakturu.
Foto: Tomislav Dolenc
Foto: Tomislav Dolenc

U proznom delu kontroverzne Hrvatice govori se o preljubama, skandalima, homoseksualnosti, svemu što se dešava iza vrata fudbalskih svlačionica. U intervjuu nedeljniku Extra Nives je otkrila da je njen suprug Dino Drpić fantastičan otac, prema deci znatno blaži nego ona. Iako je to poslednje što se od nje očekuje, Nives kaže kako o seksu malo razmišlja i kako joj je on na dnu liste trenutnih prioriteta.

Nives Celzijus se ne stidi da otkrije da ponekad s Dinom snima i kućni video, ali s obzirom na činjenicu da sve češće proizvod nečije kućne radinosti procuri u javnost , Drpićevi svoje snimke odmah i izbrišu. O suprugama hrvatskih fudbalera misli da su jako dosadne, a kada razgovara s njima, čini joj se kao da sluša časne sestre. Nives kaže da one nisu ni blizu Engleskinjama koje svojim pojavljivanjem u medijima od sebe i svojih partnera stvaraju brendove.

makonda-tracker