devojke, nadamo se da sedite

Srpski glumci osvajaju srca Ruskinja vrelim scenama: Miloš Biković ulogom zavodnika u ruskoj seriji zaludeo obožavateljke (VIDEO)

0
Ruska humoristička serija koja je brzo osvojila srca domaće publike ima još jedan važan adut: našeg Miloša Bikovića, i to u ulozi o kojoj će se dugo pričati!
foto: Aleksandar Jovanović, News 1
foto: Aleksandar Jovanović, News 1

Mladi srpski glumac je, nakon velikog uspeha u Srbiji - kako na filmu, tako i na televiziji u pozorištu, započeo jednako uspešnu karijeru u Rusiji.

 

Obožavaoci oduševljeni, obožavateljke strepe: Miloš Biković osvojio srce lepe glumice? (FOTO)

 

Biković je u ovoj zemlji zabeležio već nekoliko upečatljivih uloga, a jedna od njih svakako je ona u humorističkoj seriji Hotel Eleon, koja predstavlja spin-of serije Kuhinja, u kojoj Miloš igra vlasnika hotela u kojem se nalazi kuhinja iz naziva.

 

 

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on

 

Srpski glumac važi za jednog od najatraktivnijih domaćihi umetnika i ima ogromnu armija obožavateljki, koje posećuju sve njegove predstave i obasipaju ga plišanim igračkama, a nema sumnje da mu ni Ruskinje neće odoleti.

 

Ne krije bes i razočaranje: Miloš Biković tokom izvođenja predstave doživeo jako NEPRIJATNO iznenađenje

 

Nakon što je pre nekoliko dana Srbiju obišla vest da je Ivan Bosiljčić snimio vatrene scene, na internetu se pojavila i strastvena scena koju je snimio mladi Biković.

 

makonda-tracker