Pojavite se u spotu Ivane Selakov

1
Pevačica Ivana Selakov rešila je da snimi video klip za pesmu Moje ime je sreća , koja je naišla na odličan prijem publike.
Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović

 

Pesma sa kojom je popularna pevačica nastupila na trećem Aksal Grand festivalu, uskoro će se pojaviti i kao video spot. Ivana je rešila da video za ovu numeru snimi desetog aprila na nastupu u klubu Ritch, pa je pozvala sve ljubitelje ove numere da dođu te večeri i svojim prisustvom doprinesu snimanju spota.

- Nisam planirala da uradim spot, ali je pesma odlično prošla, pa me je to nateralo da publici ponudim i video. Želela sam da uradim nešto sasvim drugačije od mojih dosadašnjih spotova, da ljudi vide koliko imam dobar bend, sa šest odličnih muzičara na čelu sa Nenadom Stamenkovićem, koji peva u u ovoj grupi. Rešili smo da spot snimimo desetog aprila sa nastupa u klubu Ritch, pa pozivam sve one koji vole pesmu Moje ime je sreća i živu svirku da dođu i budu deo našeg nastupa. Svi su dobrodošli, a naročito devojke koje vole ovu pesmu – otkriva Ivana Selakov za Story.rs .

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker