izvinjenje

Bora Đorđević priznao šta se zaista desilo na snimanju Pinkovih Zvezdica: Žao mi je i svestan sam odgovornosti

0
Nakon što su gledaoci zapazili čudno ponašanje frontmena grupe Riblja čorba pred kamerama, poznatom pevaču nije ostalo ništa drugo nego da prizna i obeća da će ubuduće uticati svojim primerom pozitivno na mlađe generacije.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Bora Đorđević je menjao svoju koleginicu iz žirija Aleksandru Radović i pojavio se kao gostujući član žirija Pinkovih Zvezda u vidno alkoholisanom stanju. Emisija je emitovana u subotu uveče i izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. 

 

Naime, frontmen grupe Riblja čorba je prvi put počeo da se leči od alkoholizma 2000. godine i u toj borbi uspeo da opstane punih devet godina, da bi se ponovo vratio poroku. Pre sedam meseci, Bora je ponovo započeo bitku. Pevač ističe da je imao period emotivne nestabilnosti i da je počeo ponovo da pije.

 

U saopštenju koje je dostavio medijima, Bora se izvinio zbog svog ponašanja i nedoličnog ponašanja i objasnio da se lečio esperalom, lekom koji je veoma opasan i dovoljno jak da izazove srčani udar ukoliko se kombinuje sa alkoholom. U takvim situacijama su dovoljne vrlo male količine koje mogu da izozovu haos u organizmu. 

 

foto: Ivan Dobričić

Ono što je najvažnije u čitavoj priči jeste da je Bora svestan odgovornosti koju ima kao javna ličnost i da mu je žao je lošim primerom uticao na one koji ga vole, ali i zbog toga što je lagao novinare kada su mu postavljana pitanja vezana za emisiju.

 

On ističe da je trenutno zdrav i željan novih životnih izazova, a obzirom na to da ga očekuju brojni koncerti, voljan je da se potrudi i ne razočara svoje fanove koji mu pružaju punu podršku u borbi.

 

 

 

makonda-tracker