Dejan Milić i Rada Radenović: Sin nas je usrećio (ceo tekst)

3
Iako su godinu dana ćutali o svojoj vezi i zajedničkom sinu Petru, voditeljka Rada Radenović i crnogorski biznismen samo za Story otkrili su koliko ih je naslednik obradovao i da se snažno vole
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Sve dok nije izneo svog sina Petra iz porodilišta u Višegradskoj ulici, ugledni crnogorski biznismen Dejan Milić bio je najmisteriozniji akter domaćih džet-set priča tokom poslednjih godinu dana. Otkako je objavljena informacija da lepa voditeljka Rada Radenović čeka bebu sa ovim domaćoj javnosti do tada nepoznatim Crnogorcem, o njegovom liku i delu kružile su razne glasine, od kojih je, kako sada stvari stoje, istinita samo ona o tome da je bio u braku i da ima dvoje dece. Milićeve fotografije preplavile su domaće medije kada je sa nosiljkom u kojoj je spavao njegov sin Petar ušetao u Radinu zgradu nadomak Beogradske arene na Novom Beogradu, ali on je nakon što je za Story potvrdio koliko je srećan zbog sina, ostao nem za javnost koja je želela da razotkrije istinu o njegovoj romansi sa Radenovićevom. U razgovoru za naš magazin, Dejan je prošlog petka razrešio medijsku dilemu u vezi sa svojim preseljenjem u srpsku prestonicu, gde je navodno otpočeo zajednički život sa Radom, pri tom ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje, naša saznanja da je svoj prethodni brak okončao.

- Šta god da ja kažem, nebitno je jer novine na kraju pišu samo ono što njima odgovara. Zbog toga sam imao velikih problema, pre svega zato što iz braka imam dvoje dece. Nije tačno da se selim u Beograd. U Podgorici živim i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu - samo sa Story otkriva Dejan i kroz osmeh ističe da nije vičan u proceni da li njegov mlađi sin, koji nosi prezime Milić, pošto ga je zakonski priznao, liči na njega ili na lepu voditeljku.

- Ne znam da li Petar liči na mene ili na majku jer se u tu vrstu procene fizičkog izgleda ne razumem - kaže Dejan, dok je na naše pitanje  da li joj je sin Petar oplemenio svakodnevicu i koliko je radosna otkako je postala majka, Rada prekinula svoje medijsko ćutanje i u kratkom telefonskom razgovoru za Story odgovorila samo: Srećna sam.

Ljubav voditeljke i njenog dragog otpočela je 2008. godine na Adi Bojani, gde on poseduje nekoliko nekretnina, kada se voditeljka odmarala. Na početku bio je to letnji flert da bi rezultirao tajnom romansom koja traje gotovo dve godine, a dete je najlepša kruna njihove snažne ljubavi, zbog čega je Dejan i odlučio da okonča brak. Iako povremeno dolazi u Beograd, crnogorski biznismen trudi se da svojoj izabranici u svakom smislu pomaže oko njihovog malog princa, tako da lepoj crnki i preslatkom Petru ništa ne nedostaje.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker