Anabela Đogani i Mladen Radulović: Romantična zimska avantura

Pevačica Anabela Đogani i maneken Mladen Radulović proveli su tri čarobna dana na Kopaoniku, gde su uživali u snežnim i spa blagodetima, ali i proslavljali njegovu odluku da napusti posao na Tajlandu i vrati se u Beograd
25
1 / 3 Foto: Stanoje Radulović

Jednako koliko joj je prijalo kada su je 1. decembra 2009. godine čitaoci na sajtu magazina Story izglasali za Imlek fit ličnost, za šta je dobila produženi vikend na Kopaoniku za dvoje, pevačica Anabela Đogani istinski je uživala u zagrljaju svog voljenog Mladena Radulovića tokom predaha na ovoj planinskoj lepotici. Tridesetpetogodišnja brineta i njen devet godina mlađi dečko proveli su tri romantična dana u hotelu Grand, uživajući u svojoj nežnoj ljubavi, ali i zimskim radostima. Kratak beg iz srpske prestonice, gde su nakon izlaska iz kuće Velikog brata imali mnogo obaveza, oboje su dočekali kao najlepši dar pa su, čim su seli u automobil i krenuli na Kopaonik, zaboravili na sve probleme i potpuno se opustili.

-  Kada sam dobila poklon u vidu ski i spa vikenda za dvoje kao pobednica Izbora za fit ličnost u organizaciji kompanije Imlek i magazina Story, nisam imala momka i htela sam da poklonim vaučer prijateljici i njenom suprugu, ali ona je to uporno odbijala govoreći mi da se nada kako ću uskoro pronaći svoju srodnu dušu. Tri meseca kasnije, u mom životu pojavio se Mladen i nas dvoje smo, čim smo završili s obavezama, rešili da se odmorimo. Iako smo na Kopaoniku proveli samo tri dana, telefonom sam se čula jedino sa mamom i ćerkama Lunom i Ninom, koja su bile zajedno, potpuno sam se opustila i činilo mi se da smo tamo proveli mnogo više vremena – priča Anabela koja je sa svojim izabranikom odsela u jednom od najekskluzivnijih apartmana Granda, gde su uživali u relaks, ali i ski programu koji nudi ovaj prestižni hotel.

- Odavno nisam bila na zimovanju i podsetila sam se koliko je lepo izaći na predivne staze i uživati punim plućima u čarima planine. Mladen i ja smo poput male dece uživali na snegu  - ističe pevačica, dok je zgodnom manekenu izuzetno prijao i boravak u spa centru.

- Pored vožnje na motornim sankama, uživali smo u masažama, sauni, bazenu... Doduše, ja sam pokušavao da nagovorim Anabelu da se grudvamo i čak je izazvao bacivši na nju prvu grudvu, ali ona nije nasela  – šali se Mladen.

- Dok Anabela ima kuma koji živi na Kopaoniku, moj prijatelj drži restoran na samoj stazi, pa smo skoro svaki dan ručali i pili čaj kod njega. I baš kao što se ona dopala mom drugu, tako sam i ja, bar kako mi je rekla, oduševio njenog kuma koji nema običaj da hvali Anabeline poznanike, što mi veoma znači. Ovo je bio naš prvi zajednički mini odmor, a iako smo kratko zajedno, čini mi se da se znamo sto godina i da smo ceo život jedno drugo tražili. Jednostavno, naše energije su iste, imamo identična interesovanja i skoro nijedan razlog za razmirice – ističe Radulović koji je zbog ljubavi nedavno doneo odluku da se zauvek vrati u Beograd. 

- Iako sam po ulasku u rijaliti šou Veliki brat bio uveren kako ništa ne može da promeni moju odluku da se vratim na Tajland gde poslednjih sedam meseci radim kao menadžer jednog kluba, sada je sve drugačije. Lagao bih kada bih rekao da Anabela nije glavni krivac za to. Za nekoliko dana putujem na Tajland da bih se video sa svojim prijateljem s kojim sam suvlasnik kluba, kako bi se sporazumno razišli, a ja povukao novac koji sam uložio i pokupio stvari koje su mi tamo ostale. Sada me i mrzi da krenem na tako daleko putovanje, a dodatni razlog zašto to ne mogu da odložim jeste obećanje koje sam dao svojoj mami, ujaku i ujni da ću biti njihov domaćin na Tajlandu pa su kupili avionske karte još u novembru. Oni će sada krenuti sa mnom i zadržaće se tri nedelje, dok se ja za petnaestak dana vraćam zauvek. Još nisam odlučio čime ću se u Beogradu baviti jer se poslednjih mesec dana moj život potpuno promenio. Želim najpre malo da odahnem, a potom ću najverovatnije da otvorim neki restoran ili ću se zaposliti kao menadžer nekog beogradskog kuba jer sam u tom poslu već iskusan. Ipak, najviše me raduje što ću biti kraj Anabele, a već je pomalo počelo da me nervira i kada se rastajemo na nekoliko sati – otkriva Mladen, dok njegova draga ne skriva koliko je raduje novonastala situacija.

- Nisam tražila od Mladena da se vrati jer je tako nešto mogao da odluči samo on. Ali, kada mi je rekao da je to već rešena stvar, iskreno sam se obradovala. Naša veza će tako sigurno biti mnogo kvalitetnija nego da smo razdvojeni, mada sam bila spremna i na to. Mladen je divan, pun ljubavi i nežnosti i srećna sam što ga je naš iskren odnos nagnao da se vrati u Beograd – kaže Anabela koja i posle burnog razvoda, ali i teških reči koje je njen bivši suprug Gagi Đogani izrekao na njen račun optuživši je da se osramotila zbog romanse pred kamerama, ne želi da blati uspomenu na njihove lepe bračne trenutke.

- Nemam ništa protiv njegovog ulaska u Farmu i želim mu svu sreću. Šta je bilo, bilo je, više se ne osvrćem na prošlost i ne želim da me njegove izjave opterećuju. Meni je najvažnije da znam da mi moje ćerkice ništa nisu zamerile i da su Mladena prihvatile zato što im se dopao, a ne zbog toga što sam im to ja nametnula. Vreme je da uživam u sadašnjosti i okrenem se budućnosti – ističe Anabela koja se trudi da se ne osvrće, ali i ne upušta u medijske polemike sa Đoletom Đoganijem, bratom njenog bivšeg muža, koji je neprestano opominje kako ne sme da koristi prezime koje je dobila venčanjem.

- Kao što sam u nekoliko navrata rekla, posle razvoda zadržala sam prezime Đogani misleći da je to moje zakonsko pravo, a i moja deca nose isto. Neću da se nadovezujem na tuđe izjave, samo se nadam da će one jednom prestati. Istina je da je moje devojačko prezime Bukva i ne stidim ga se, ali nije tačno da sam posle Velikog brata dobijala čestitke od porodice Đogani. Takođe, posle razvoda Gagi i ja smo podelili novac pa nikoga ni za šta nisam oštetila, što on najbolje zna  - tvrdi lepa pevačica, a Mladen, za razliku od bivšeg muža svoje devojke, ne želi da mu uzvraća uvredama u javnosti.

Mirjana M. Višnjić

 

makonda-tracker