oporavak nakon iznenadne operacije u Rumuniji

Nikola Rađen: Konačno se osećam dobro!

0
Vaterpolista Nikola Rađen zabrinuo je fanove kad je hitno hospitalizovan zbog bolova u stomaku, ali posle samo nekoliko dana sportista se vratio uobičajenom tempu života i svakodnevnim obavezama
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trofejni vaterpolista Nikola Rađen (31) polovinom septembra vratio se u bazen nakon godinu i po dana suspenzije kao igrač rumunskog kluba Oradea, ali prošle nedelje ponovo je morao da prekine s treninzima.

 

Nikola Rađen: Priznaću ćerkama svoje grehe

 

Naime, sportista je osetio jake bolove u stomaku, nakon čega se obratio lekarima koji su utvrdili da ima zapaljenje slepog creva. Operisan je već sutradan i intervencija je prošla bez ikakvih komplikacija. Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da je Nikolino stanje veoma ozbiljno, on je za Story objasnio da nema potrebe za brigom, već da se uskoro vraća novim sportskim pobedama.

 

Osetio sam bolove u ponedeljak, a već sutradan primljen sam u bolnicu zbog perforacije slepog creva. Operisan sam i sve je prošlo po planu, samo je u medijima moje stanje predstavljeno previše senzacionalno. Dobro se osećam, sve je u redu. U četvrtak sam išao da mi skidaju konce, polako se vraćam u bazen i nastavljam s regularnim treninzima",  kaže Nikola.

Nikola Rađen prvi put posle operacije: Ana je sve vreme bila uz mene (FOTO)

 


Ponosan zbog toga što je dobio priliku da nastavi karijeru nakon doping afere zbog koje je prvobitno dobio suspenziju od četiri godine, Rađen se sada trudi da se vrati u formu u kojoj je bio pre celokupne situacije, a najbolje rešenje za njega bilo je potpisivanje novog ugovora odmah po prekidanju zabrane igranja.

 

Nikola Rađen o razdvajanju od Ane Kokić: Nostalgija je velika, porodica mi veoma nedostaje

 

Vaterpolista se zbog ovog angažmana preselio u Rumuniju, dok njegova supruga, pevačica Ana Kokić i njihove ćerkice Nina i Tea žive u Beogradu. Da bi što više vremena provodio s njima, on svaki slobodan trenutak koristi kako bi posetio Srbiju.

 


 

( Piše: Maja Jovanović, Izvor: Story )
makonda-tracker