to se zove hrabrost

Poznati pevač se prijavio rijaliti o kom priča ceo svet: Silovanje, ubistvo, droga... u ovom takmičenju je SVE dozvoljeno!

0
Svetski mediji danima već pišu o rijalitiju koji će se sledeće godine snimati u Sibiru, a u kojem će tokom preživljavanja na minus 40 stepeni sve biti dopušteno.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Među onima koji su se prijavili za učešće u takmičenju Game 2: Winter, koji podseća na čuveni film Igre gladi, našao se i bosanski pevač Halid Muslimović.

 

Tata je dugo krio svoju lepoticu: Upoznajte ćerku Halida Muslimovića (FOTO)

To je rijaliti koji će trajati devet meseci, a radi se o pravom preživljavanju u uslovima sibirske tajge, gde temperature mogu da se spuste i na minus 40 stepeni Celzijusovih. Sve je zaista ekstremno. Oko takmičara, koji se nalaze u pravoj divljini, svuda su medvedi i zmije, domaće životinje. Svaki igrač sa sobom može da ponese do 100 kilograma prtljaga u kojem mora imati dovoljno hrane i odeće i svega ostalog kako bi preživeo", otkrio je Halid za Avaz.ba.

Pobednik ovog takmičenja trebalo bi da dobije 1,5 miliona evra, otkrio je pevač, ali da bi uopšte ušao u rijaliti takmičar mora da osigura 150.000 evra.

 

foto: Promo

Ukoliko ne poseduje taj novac, može da ga obezbedi putem SMS poruka.

 

Muslimović je objasnio da je potpuno spreman za ovaj izazov, ali ga nije cela porodica podržala. Dok je sin Enis uz njega, supruga Adelisa i ćerka Lejla se protive Halidovoj odluci.

 

Nakon ljubavnog brodoloma, usledilo je poznanstvo koje će pamtiti: Lepa Hurem u zagrljaju sina Halida Muslimovića! (FOTO)

Organizatori veruju da će program pratiti više od dve milijarde gledalaca i to mi je pravi izazov. Ovih dana očekujem da mi jave iz Rusije jesam li ušao u njihov izbor", rekao je Muslimović.

Inače, svaki učesnik imaće mogućnost da odustane i napusti ovaj opasan teren pozivanjem helikoptera.

 

 

makonda-tracker