to je hrabrost!

Novi period u životu zahteva novi imidž: Nikolija Jovanović se nakon porođaja odlučila za drastičnu promenu izgleda (FOTO)

0
Kada žele da promene svoj imidž iz korena, pripadnice nežnijeg pola obično kreću od frizure, pa je tako postupila i mama malene Ree.
foto: Instagram
foto: Instagram

Pre tri meseca, reperka i izabranica Relje Popovića donela je na svet svoje prvo dete, a u javnosti se prvi put nakon porođaja pojavila na najglamuroznijem događaju u Srbiji - žurki Story Celebrities Only Party.

 

Nikolija lepša nego ikad: Još jedna novopečena mama prvi put nakon rođenja deteta na žurki Story Celebrities Party! (FOTO)

 

Svi su tada primetili da Nikolija izgleda spektakularno s obzirom na to da se tek porodila, a ona je u narednim sedmicama nastavila da pokazuje da nije zapostavila svoj izgled po rođenju ćerkice Ree.

 

 

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

 

Nikolija je nedavno istakla da joj se dopada kako je trudnoća promenila njeno telo, budući da može da se pohvali zanosnim oblinama, ali to nije kraj promenama - ona će nas uskoro iznenaditi drastičnom promenom frizure!

 

Nastavak teksta i fotografije pronaći ćete na drugoj strani.

 

 

makonda-tracker