problemi sa srcem

Iznenada je osetio jak bol u grudima: Dragan Kojić Keba hitno primljen u bolnicu!

0
Nakon što se vratio sa turneje po Americi, Dragan Kojić Keba završio je na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog problema sa srcem.
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Pevač već nekoliko godina ima anginu pektoris koju leči, što znači da mora strogo da se čuva, a prošlog utorka mu je naglo pozlilo zbog čega je hitno primljen u bolnicu, javlja Kurir Stars.

 

Luksuzni detalji su mnogima privukli pažnju, ali ne toliko kao jedna činjenica: Ovde živi Dragan Kojić Keba! (FOTO)

 

- Keba je mnogo radio poslednjih mesec dana. Kada je otišao u Ameriku, promenio je klimu i čim se vratio u Beograd osetio je jak bol u grudima. On je i ranije imao problema sa srcem, pa se hitno javio svom lekaru koji mu je naredio strogo mirovanje i prepisao mu novu terapiju - priča izvor iz bolnice.

 

foto: Marko Poplašen

- Kebi su anginu pektoris prvi put ustanovili pre tri godine, i tada mu je prepisana terapija. Ipak, najvažnije je da izbegava svaku stresnu situaciju i da što više miruje. Lekovi mogu da mu poboljšaju stanje, a sve ostalo je na njemu. Takođe je bitan faktor i redovna i zdrava ishrana. Pre tri meseca je poslednji put bio na klinici jer mu je pozlilo i tada su mu urađeni detaljni pregledi, čak su lekari razmišljali i o operaciji. Međutim, pošto mu je bilo bolje, operacija je odložena, ali nije isključena ukoliko mu se napadi ponovo jave - završava izvor.

 

Keba osedeo preko noći: Pevač iznenadio novim izgledom na svojoj rođendanskoj žurki (FOTO)

 

Inače, angina pektoris je oboljenje izazvano smanjenim dotokom krvi u srčani mišić i ukoliko se ne leči adekvatno, može dovesti do infarkta.

 

 

 

 

makonda-tracker