bura emocija

Dragana Mirković briznula u plač, dugo nije uspela da se sabere: O ovom izdanju emisije Pinkove zvezde govoriće se još dugo (FOTO)

0
Snimanje epizode popularnog takmičenja koje je na programu ove subote proteklo je veoma burno.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

I ove subote milionsku publiku Pink televizije očekuje nezaboravna, uzbudljiva i dinamična emisija "Pinkove zvezde", koja će sve gledaoce kraj malih ekrana ostaviti bez teksta!

 

Pevačice Daru Bubamaru i Aleksandru Radović, koje su od početka treće sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja bodrile talentovane kandidate na određeno vreme zameniće ni manje ni više nego Bora Đorđević, frontmen rok-sastava "Riblja čorba" i kontroverzna pevačica Maja Nikolić, koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku!

 

Maja je s osmehom pozdravila voditelja, publiku i kolege iz žirija, a onda je razmenila otrovne strelice sa Zoricom Brunclik. Međutim, tu drami nije bio kraj.

 

Dragana Mirković je nedugo zatim briznula u plač i određeno vreme nije mogla da dođe k sebi, a kada je uspela da smogne snage, kratko je rekla:

Znači, poludeću! Ali stvarno ću poludeti!", jadala se pevačica.

Muzička zvezda izvesno vreme nije mogla da dođe k sebi, pa kada je podigla crvenu stolicu, objasnila je do kakvih je promena došlo u njenom ponašanju.

Da, pala sam pod uticaj", kratko je rekla Dragana.

Kako će se novi članovi žirija snaći u novoj profesionalnoj ulozi, kao i šta je to uspelo da naljuti i rasplače Draganu Mirković, TV gledaoci će imati priliku da vide ove subote u 21 čas samo na Televiziji Pink.

 

 

makonda-tracker