Praznike provešće radno

Selma Bajrami: Iza mene je duga godina, bilo je suza, bola i sete... (FOTO)

0
Popularna pevačica Selma Bajrami predstojeće praznike provešće u Americi radno, gde će uveseljavati naše ljude.
foto: Promo
foto: Promo

I ako za praznike neće biti sa svojom porodicom potrudila se da ove praznične dane provede sa sinom Darisom i prijateljima.

Iza mene je godina rekla bih zaista duga, bilo je suza i bola, tuge i sete ali sve je to vreme polako počelo da briše. Neke stvari ne možete zaboraviti ali onda vam život pokloni najlepše stvari i uklopi se kao puzla u vaš život.

 

Imala sam sreću da je publika prihvatila odlično nove pesme, nastupi su bili savršeni publika mi je dala snagu i elan da ne odustanem sa karijerom. Ali mi je život doneo i ljude koji su bili moj oslonac, svetlo koje je obasjalo moj život.

Selma Bajrami i Aleksandar Dimi: Ljudi će pričati i uvek će biti glasina... (FOTO)

Pored publike, porodice, medija kojima sam beskrajno zahvalna na podršci u ovoj godini. Zahvalna sam i čoveku koji me je naučio da se smejem i kada su crni oblaci oko mene, koji mi je pokazao čari pravog i iskrenog prijateljstva Aleksandar Dimi je čovek za kojeg mogu reći da je moj anđeo čuvar.

 

Svim ljudima širom sveta želim da sledeće godine okuse sladak život ispunjen osmesima i zdravljem jer sitnice nas čine posebnima i jakima. Ja sam konačno postala jaka i hrabra da i kad osetim gorak život prihvatim da baš iza ugla i mene čeka sreća", rekla je Selma Bajrami.

foto: Promo

 

makonda-tracker