stritstajl

Retko je viđamo u farmerkama, a svaki put odabere model o kom se priča danima: Jelena Karleuša u trendi zimskom izdanju ponovo pomera granice (FOTO)

0
Srpska pevačica u svakoj situaciji izgleda spektakularno, pa tako i tokom obične šetnje po zimskom danu svaki njen odevni komad postaje modna inspiracija...
foto: Instagram
foto: Instagram

Iako smo navikli da Jelenu Karleušu na sceni viđamo u smelijim i provokativnim odevnim kombinacijama, ona, zahvaljujući svojoj savršeno izvajanoj figuri, sjajno izgleda i kada se opredeli za stritstajl!

 

Atina i Nika su joj pomogle, a ovaj član porodice je odmogao: Jelena Karleuša je za jelku odabrala boje koje bi se retko ko usudio (FOTO, VIDEO)

 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Slavna pevačica, koja je uvek besprekorno doterana, juče je pokazala upravo jedan takav svoj look i ponovo oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram - prikupila je više od 62.000 "lajkova" fotografijom svoje modne kombinacije.

 

Karleuša je, naime, odabrala kratku jaknu crne boje i crne čizme na pertlanje s visokim potpeticama, kao i farmerke za koje ne sumnjamo da će potpuno zavladati ulicama Beograda nakon što ih je ponela Jelena.

 

Na sledećoj strani pogledajte fotografiju i pročitajte nastavak teksta.

 

makonda-tracker