rana koja nije zarasla

Prvo je vodila borbu sa kancerom, a potom je saznala da možda nikada neće biti majka: Ispovest pevačice rasplakala svet

0
Nakon što joj je 2005. s 36 godina dijagnostikovan rak dojke morala je da uzme u obzir različite opcije kad su deca u pitanju jer joj je tada rečeno da ne pokušava da postane majka prirodnim putem
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U razgovoru za časopis The Sunday Times pevačica Kajli Minog je priznala da je dugo maštala o tome kako bi njena deca izgledala, ali vremenom je postala svesna toga da ih možda nikad neće imati.

 

- Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome kako bi njihova deca mogla da izgledaju, hoće li biti dečak ili devojčica, šta će svoje videti u njima. To je tužno, ali trebalo mi je neko vreme da se suočim s time da možda to nikad neću doživeti - otvorila je dušu Kajli.

 

Situacija u kojoj se našla naterala ju je da se suoči s tim.

 

Kada te rak napadne, moraš uzeti u obzir sve to. Verujte mi, u jednom trenutku dođete do tačke kada vam neko kaže: "Pa, postoji puno opcija", a vi poželite da vrištite. Naravno da je sjajno što postoje. Divno je to! Ali kad se nosite s drugim problemima i oduzete su vam stvari koje ste nekad uzimali zdravo za gotovo, drugačije gledate na njih - objasnila je pevačica.

 

Bolna ispovest slavne Dženifer: I trepavice su mi opadale, ostala sam bez zuba, ali nisam bila depresivna! Kako nisu shvatili moje simptome na vreme? (FOTO, VIDEO)

 

Nastavak pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker